Hűségprogram

House of Clubs

A House of Clubs segítségével egy válogatott futótársaság tagja lehetsz, eljött az idő, hogy te is kiélvezd ezt a fajta gondoskodást. Folytasd az olvasást és üdv a klubban.

Hogyan működik? Egyszerű! Regisztrálj a House of Clubs-ba és élvezd a különleges kedvezményt, amely az akciós termékekre is vonatkozik. A regisztráció és bejelentkezés után egy aktív kupon lesz elérhető a profilodban a "Kuponkódjaim" részben és a webáruházunkban szinte minden terméknél alacsonyabb árakat láthatsz.

De ez még nem minden. A klubtagok pontokat gyűjtenek, amelyek számos egyéb előnyt jelentenek, például elsőbbségi hozzáférést az exkluzív modellekhez, még nagyobb kedvezményeket vagy akár ingyenes szállítást minden rendelés esetén. Ezeket az előnyöket a Basic, Pro és Gold szintek elérése után használhatod fel - mindegyik szinten 4000, 8000 és 12000 forintos utalványok várnak rád. De légy óvatos. A House of Clubs-ban elért szinted sem tart örökké munka nélkül. Minden hónapban elveszíted a pontjaid egy kis részét, ezért ne felejts el újakat gyűjteni.

T4F Club

Miért legyél tag? Íme néhány jó ok:

  • További 5% kedvezményt kapsz a House of Clubs minden vásárlásodkor az aktuális árakból, amely szinte a teljes választékra érvényes.
  • Azonnali értesítést kapsz az exkluzív újdonságokról és a limitált szériás termékekről, így nagyobb esélyed lesz, hogy megszerezd a megfelelő méretet.
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények csak klubtagok számára.

Hogyan regisztrálhatok az 11teamsports House of Clubsba?

Ennél mi sem egyszerűbb, csak vásárolj bármilyen összegért az 11teamsports.hu oldalon.
Vagy közvetlenül regisztrálhat ezen az oldalon a "Csatlakozni szeretnék a klubhoz" gombon keresztül.

Hogyan kapom meg az 5% kedvezményt tagságomért?

A kedvezményt automatikusan hozzárendeljük az email címhez, amellyel regisztráltál az 11teamsports House of Clubs-nál. Az 11teamsports.hu oldalon a profilodban, a „Kedvezményes kódjaim” menüpontban láthatod aktív kedvezményként. Szinte az összes terméket kedvezményes áron kapod a klubtagság miatt. Jól hangzik, ugye?

A klubom és a csapattársaim is csatlakozhatnak?

Ha van olyan csapattársad vagy barátod, aki szeretne csatlakozni a közösségünkhoz, nincs is ennél könnyebb, küldd őket a weboldalunkra.

Hamarosan pedig már a klubod is csatlakozhat. Ha a csapatod csatlakozik a House of Clubshoz, akkor nem csak kedvezményt kaptok a mezekre, edzőfelszerelésekre, és más termékekre, de te és a csapattársaid még kedvezőbb feltételeket kaptok. Ha a csapatod nyer, te is nyersz.