Használd az "EXTRA7" kódot és kapsz extra 7% kedvezményt majdnem minden termékre -- days --:--:-- HASZNÁLD KI

Hűségprogram 11teamsports House of Clubs

Ezt a futballbulit nem akarod kihagyni. Nálunk minden újdonságot megtalálsz és az elsők között értesülhetsz róluk. Kiemelt figyelmet fordítunk rád, hogy a legjobb felszerelés legyen a tiéd, különleges előnyökkel és kedvezményekkel.

Az 11teamsports House of Clubs a jegyed a különleges futóközösségbe, és most meghívunk, hogy élvezd te is a tagságot. Gyere és üdv a klubban.

11teamsports House of Clubs

Miért legyél tag? Íme néhány jó ok:

  • További 5% kedvezményt kapsz a House of Clubs minden vásárlásodkor az aktuális árakból, amely szinte a teljes választékra érvényes.
  • Azonnali értesítést kapsz az exkluzív újdonságokról és a limitált szériás termékekről, így nagyobb esélyed lesz, hogy megszerezd a megfelelő méretet.
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények csak klubtagok számára.

Hogyan regisztrálhatok az 11teamsports House of Clubsba?

Ennél mi sem egyszerűbb, csak vásárolj bármilyen összegért az 11teamsports.hu oldalon.
Vagy közvetlenül regisztrálhat ezen az oldalon a "Csatlakozni szeretnék a klubhoz" gombon keresztül.

Hogyan kapom meg az 5% kedvezményt tagságomért?

A kedvezményt automatikusan hozzárendeljük az email címhez, amellyel regisztráltál az 11teamsports House of Clubs-nál. Az 11teamsports.hu oldalon a profilodban, a „Kedvezményes kódjaim” menüpontban láthatod aktív kedvezményként. Szinte az összes terméket kedvezményes áron kapod a klubtagság miatt. Jól hangzik, ugye?

A klubom és a csapattársaim is csatlakozhatnak?

Ha van olyan csapattársad vagy barátod, aki szeretne csatlakozni a közösségünkhoz, nincs is ennél könnyebb, küldd őket a weboldalunkra.

Hamarosan pedig már a klubod is csatlakozhat. Ha a csapatod csatlakozik a House of Clubshoz, akkor nem csak kedvezményt kaptok a mezekre, edzőfelszerelésekre, és más termékekre, de te és a csapattársaid még kedvezőbb feltételeket kaptok. Ha a csapatod nyer, te is nyersz.