End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

11TS adidas

11TEAMSPORTS X ADIDAS F50 ADIZERO "MEMORY LANE"

Körülbelül tíz évvel ezelőtt az Adidas sokkolta a világot egy egyedi futballcipő létrehozásával, amely később a sebesség szimbólumává vált. Megszületett a legendás adidas F50 adizero. Lionel Messi varázslatos pillanataitól Bastian Schweinsteiger csatáin át, ezek a futballcipők minden kulcsfontosságú pillanatban jelen voltak és hatással voltak játékosok teljes generációjára.

A 10. születésnapot rendesen meg kell ünnepelni, így az 11teamsports és az Adidas összefogtak, hogy a legendás F50 adizerot egy újabb szintre emeljék. Az első Adidassal történő együttműködésünk keretében az F50 ​​adizero egyedülálló színben újjászületett.

Az F50 ​​adizero legjobb része, az ultrakönnyű felsőrész, amely tökéletesen körülöleli a lábat, kombinálva lett az X Ghosted futballcipő legújabb innovációival, például a karbon talppal. Együtt létrehozták a korlátok nélküli futballt.

Világszerte csak 250 pár és az egyik tulajdonosa te lehetsz. Fűzz fel egy darab történelmet és alkosd meg a jövőt. A legendás F50 adizeroval a világ a lábad előtt hever majd.