End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

A kiárusítás Top4 futballcipője

Az új szezon hamarosan kezdődik melyet minden rendes focista teljesen felszerelve kezd meg. A masszív nyári kiárusításunkból kiválasztottunk néhány futballcipőt, amely nem kerülheti el a figyelmed. Szereld fel magad mint a legjobbak!

1. Nike Mercurial Superfly VI FG

Az egyik legkelendőbb futballcipő a piacon, melyet visznek mint a cukrot. A „Just Do It“ kollekció elegáns, tiszta fehér kivitelű futballcipőjében a stílusoddal és a tudásoddal is ki fogsz tűnni.

Nike Mercurial Superfly "Just Do It"

2. Puma One 18.1 Mix SG

A Puma One futballcipő modell prémium minőséget hordoz magában. Ez a cipő univerzális termék egy olyan játékos számára, aki a gyorsaság, a pontosság és a stabilitás optimális kombinációját keresi. Nem mellesleg nagyon kényelmes.

3. adidas X 18.1 SG

Az Adidas vállalat leggyorsabb futballcipőjének legújabb generációja nagy sláger lett. A 18.1 fűzős verziója teljesen más érzést biztosít mint az elite kategória. A felső rész anyaga nagyon puha, illeszkedik a lábfejhez, így kiváló labdaérzést biztosít. Azon már nem csodálkozunk, hogy olyan játékosok mint Marcelo, vagy Gareth Bale milyen nagyszerűen játszanak benne.

4. adidas NEMEZIZ Messi 17.1 FG

A történelem egyik legjobb játékosának kollekciójából való, fűzős kivitelű futballcipője hihetetlen agilitást és természetes érzéket kölcsönöz a játékhoz. Biztosan tudod, hogy a futballcipő 360 fokban szalagokból épül, így egy teljesen új mozgásszabadságot ad. Messi kollekciója ezen felül exkluzív kivitelben érkezett.

Sikerült kiválasztanod az új futballcipődet? Amennyiben nem, az említett cipőkön kívül rengeteg más terméket találsz a Top4Football honlapján.

Jakub Jonáš - Top4Football.