End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

A legjobb focis reklámok - Top4Football

Ki ne szeretné őket? Motiválóak, izgalmasak, lélegzetelállítóak, és egyszerűen: szórakoztatóak. Most összegyűjtöttük neked a mi kedvenceinket - és mindet megtalálod YouTube playlistünkben is.

Íme hát a mi TOP5-ös listánk!

Nike – Ronaldinho kapufa

A kisfilm, ami történelmet írt. Ez volt az első videó, ami 1 milliós nézettséget ért el a YouTube-on. A legendás sztár minden mozdulata egyszerű gyönyör, olyan, ami széppé teszi a futballt. Néhány deka, néhány világraszóló trükk, aztán egy hihetetlen kapufa. Majd még egy és még egy. Már csak egy kérdés maradt: valódi, vagy fake?

Manchester United a repülőn

A vörös ördögök 2010-es kerete még mindig legendás. Olyanokkal, mint Edwin van der Sar, Wayne Rooney, Paul Scholes, vagy Patrice Evra, tnem meglepő, hogy a Turkish Airlines reklámja azonnal hit lett. Ha igazán szereted a futballt, mindegy, hogy a pályán vagy, vagy egy repülőn, igaz?

Nike – Winner Stays On

A győztes marad a pályán. Az ikonikus Nike reklám a világ legjobbjait vonultatja fel, akik mindent kitesznek a pályára - hogy fent maradhassanak. Vagy csak egy csapatnyi srác a grundról a Mennyeiben? Ne csak utánozd a hőseidet, válj azokká!

Pepsi – VB 2010

2010-ben Dél-Afrikában rendezték a Világbajnokságot, amely nem csak a futball, hanem a teljes fekete kontinens ünnepe volt. Ehhez a hangulathoz csatlakozott a Pepsi akciódús reklámfilmje, olyan nehézsúlyú futballsztárokkal, mint Messi, Henry, Lampard, Kaká, Drogba , akik egy Pepsiért játszottak helyi srácokkal. A hazai pálya előnyét azonban nekik sem sikerült legyőzni. Afrika egyszerűen imádja a futballt.

Nike – Write the Future

Jétszd életed meccsét és válj szupersztárrá. Az egész nemzeted veled ünnepel, szobrot emelnek neked, stadiont neveznek el rólad és arcod minden magazinról visszaköszön. De mi van, ha nem sikerül? Babfőzés egy lakókocsiban, mint Wayne Rooney, talán nem is olyan rossz, nem? Hagyd magad mögött a félelmet és írd a magad jövőjét! Felejthetetlen reklám a Niketól, amely a mi listánk élén áll. Egyetértesz?

Ez a mi TOP5-ös listánk. Te tudsz jobbat? Oszd meg velünk!

Mikoláš Bartoš – Top4Football.