FOOTBALL BOOT SALE – Akár 60% kedvezmény kiválasztott futballcipőkre VÁSÁROLJ MOST

A legjobb futballcipő minden pozícióhoz

A futballcipő a játékosok felszerelésének alapvető része és a megfelelő pár megtalálása mindent megváltoztathat a játékban. A piacon kapható cipők sokasága miatt nehéz lehet kiválasztani a megfelelőt. A pályán betöltött pozíciód azonban meghatározhatja, hogy milyen típusú cipő felel meg számodra a legjobban. Ebben a blogbejegyzésben az egyes játékosok pozícióihoz alkalmas különböző futballcipőket fogjuk megvizsgálni.

Csatárok és szélsők:

A csatárok a csapat góllövő gépei és olyan cipőkre van szükségük, amelyek kiváló sebességet, irányítást és pontosságot biztosítanak számukra. A csatárok számára a Nike Mercurial és az adidas X lehet a legjobb választás. A Mercurial és X cipők könnyű kialakításukról ismertek, ami tökéletessé teszi őket a gyors és mozgékony játékosok számára. A cipők kényelmes illeszkedéssel rendelkeznek, amely kiváló irányíthatóságot biztosít, lehetővé téve a csatárok számára, hogy gyors mozdulatokat tegyenek és legyőzzék a védősort.

Merc
Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Elite


Xadidas X Speedportal+


A csatárok számára egy rendkívül figyelmen kívül hagyott cipő a New Balance Furon V7. A modell forradalmi előrelépést jelent a New Balance számára a futballcipő-technológiában. A szintetikus felsőrész kiváló kényelmet és tartósságot biztosít, míg az oldalra tolt fűző kialakítása javítja a labdával való érintkezést lövés közben. A modell egy kivételes talplemezzel is rendelkezik, amely optimális tapadást biztosít, így ideális bármilyen játékstílushoz. A Furon V7 cipővel élvezheted egy professzionális cipő kiváló minőségű teljesítményét anélkül, hogy a kényelem vagy a minőség rovására menne.

Furon
New Balance Furon V7 Pro


Középpályások:

A középpályások minden csapat kulcsszereplői és a cipőjüknek kiváló labda irányítással, érintkezéssel és támogatással kell rendelkeznie. Ha ideális lábbelit keresel ehhez a pozícióhoz, a Nike Phantom GX sorozatot mindenképpen érdemes megfontolni. A felsőrészen található, speciálisan tervezett NikeGrip-nek köszönhetően ezek a cipők kiváló irányíthatóságot és elképesztő tapintást biztosítanak. A Phantom GX kényelmes illeszkedéssel is rendelkezik, amely kiváló tartást biztosít, ami elengedhetetlen a középpályások számára, akiknek nagy területet kell bejárniuk a játék során.

PhantomNike Gripknit Phantom GX Elite


Egy másik nagyszerű választás lehet a Puma Future. Ezek a futballcipők, amelyek a futballvilágot is meghódították, sok profi labdarúgót térítettek át a Puma viselésére, és nem véletlenül. A már eddig is nagyszerű Puma Future 1.4 cipőnek a továbbfejlesztése, a Future Ultimate a legjobban illeszkedő futballcipő a piacon. Valódi mezítlábas érzéssel, ez a pár jelentősen javítja a labda érintését és érzését. Neymar, Jack Grealish és Allan Saint-Maximin is ezt viseli, a Puma Future Ultimate tökéletes választás a technikás játékosok számára.

futurePuma Future Ultimate


Védők:

A védők létfontosságúak a csapat számára, ezért megbízható, stabil és támogató cipőkre van szükségük. Az adidas Predator sorozat páratlan védelmet nyújt tartós vázával. A Predator cipő olyan kialakítással büszkélkedhet, amely megfelelően védi a lábat a meccsnapokon. Ezek a cipők biztonságos illeszkedést biztosítanak, ami stabilitást nyújt és lehetővé teszi a védők számára a gyors reagálást és a szerelések végrehajtását. Ráadásul a High Definition Grip gumielemek pontos passzokat és magabiztos labdakezelést biztosítanak.

predatoradidas Predator Accuracy+


A megfelelő futballcipő kiválasztásakor a kényelem kulcsfontosságú a védők számára. A bőrcipőt tartják a legkényelmesebb megoldásnak és a Nike Tiempo sok játékos körében a legjobb választássá vált. Ezek a cipők kényelmes illeszkedést biztosítanak, amely maximális mozgékonyságot és manőverezhetőséget tesz lehetővé a pályán, így a védők magabiztosan vághatnak bele a szerelésekbe. A Nike Tiempo könnyű kialakításával és kiváló párnázottságával kiváló választás minden olyan védő számára, aki megbízható bőrcipőt keres.

tiempoNike Tiempo Legend 9 Elite


Ha pedig a jövőbiztos opciót keresed, válaszd a Puma King Ultimate-et. A futballtörténelem egyik legjelentősebb sziluettje, ez az első alkalom, hogy a Puma King-et teljesen szintetikus felsőrésszel látjuk. A K-Better nevű felsőrész a bőrt utánozza, mégis vékonyabb és jobb mezítlábas érzést biztosít. Ha a klasszikus bőrcipő és a modern technológiák tökéletes keverékére vágysz, a Puma King Ultimate lehet a legjobb választás számodra.

kingPuma King Ultimate


Kapus:

A kapusok mindig keresik a tökéletes cipőt, amely kiváló tapadást és támogatást biztosít. Az adidas Copa Pure sorozatú cipő kiváló választás minden olyan kapus számára, aki olyan kényelmes illeszkedésű cipőt keres, amely nagyszerű támogatást is nyújt a lábának. A Copa Pure cipő egyedi kialakítása kiváló tapadást és stabilitást biztosít bármilyen pályafelületen, így ideális választás minden szintű kapus számára.

copaadidas Copa Pure+


Egy másik nagyszerű lehetőség a kapusok számára a Mizuno Morelia Neo III. A Mizuno japán mesteremberei már régóta a minőségi bőrből készült futballcipők etalonjai. A kengurubőrből készült cipők a kényelmükről és tartósságukról híresek - még a legkeményebb körülmények között is túltesznek a konkurencián. A részletekre való páratlan odafigyeléssel és a kiválóság iránti elkötelezettséggel, a Mizuno a világ egyik legjobb futballcipőgyártójaként érdemelte ki a helyét és mindenképpen érdemes figyelembe venned a következő cipőd kiválasztásakor!

moreliaMizuno Morelia Neo III

Összefoglalva, a megfelelő futballcipő megtalálása elengedhetetlen ahhoz, hogy a játékosok a legjobb teljesítményt nyújtsák a pályán. A pályán betöltött pozíciód meghatározhatja, hogy milyen típusú cipő illik a legjobban hozzád. Legyen szó csatárról, középpályásról, védőről vagy kapusról, van egy tökéletes futballcipő a te számodra is. Tehát fektess be egy jó pár cipőbe és emeld a játékodat a következő szintre. Jó játékot!