GEAR UP SALE - Spórolj akár 55%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

A legjobb futballcipők nőknek

Az idén nyáron Angliában megrendezett női Európa-bajnokság után a világ legtöbb embere felismerte, hogy a női labdarúgás új magasságokba emelkedik és a férfi labdarúgással egyenrangúan kell kezelni. Rekordokat döntögető látogatottsággal és az amatőr futballban való részvétellel, a női labdarúgás felemelkedőben van, és ezt egyikünk sem hagyhatja figyelmen kívül. Ezért készítettünk egy áttekintést női focistáinknak, hogy segítsünk kiválasztani a tökéletes futballcipőt.

Nike Mercurial Superfly 9 Elite

NMS

Ha egy pár futballcipővel kell kezdenünk a válogatásunkat, akkor valószínűleg a férfi és a női futballban egyaránt leggyakrabban használt cipőt kell választanunk. A Nike Mercurial évről évre az egyik vezető modell, és ebben a szezonban még egy kicsit tovább léptek a Zoom talplemezzel. Emellett a női labdarúgás legnagyobb sztárjai is ezeket viselik, mint például a FIFA 2023 új arca, Sam Kerr. Ha szeretnél többet megtudni az új Mercurialokról, nézd meg egyik korábbi cikkünket, amely a Nike legújabb gyorsasági cipőcsaládjával foglalkozik.
Akik viselik: Sam Kerr - Chelsea, Ada Hegerberg - Lyon

Nike Zoom Mercurial Superfly 9

 

adidas Predator Edge.1

APE

Az adidas legendás futballcipőcsaládját olyan játékosok számára tervezték, akik megőrülnek a labda és az egész mérkőzés irányításáért. Az ikonikus gumi Zone Skin biztosítja, hogy a mérkőzés során a labda ne csússzon le a lábfejedről és a passzok oda kerüljenek, ahová szeretnéd. A Predator Edge csúcsmodelljét fűző nélküli változatban is megkaphatod. A Predatorokat a világ számos futballsztárja viseli, a nők közül a francia válogatott csapatkapitánya és a világ egyik legjobb játékosa, Wendie Renard különösen kedveli őket.
Akik viselik: Wendie Renard - Lyon, Christiane Endler - Lyon

Predator Edge.1

 

Puma Future 1.4

PF

Eddig a Puma az egyetlen a nagy futballcégek közül, amely kifejezetten nők számára tervezett futballcipőt gyárt. Az adidas-on és a Nike-n kívül más márkák futballcipőit gyakran figyelmen kívül hagyják, de a Puma jelenleg az egyik legjobb és legjobban illeszkedő futballcipőt kínálja ebben a szezonban. A Future 1.4 modell a lábfején lévő kompressziós szalagnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik, átöleli a lábat, és jó labdaérzetet biztosít. Képzett játékosok számára készült, a Puma Future cipővel nem tévedhetsz.
Akik viselik: Fridolina Rolfo - FC Barcelona, Ingrid Engen - FC Barcelona

Puma Future Z 1.4

 

Nike Phantom GT2 Elite

NPHGT

Nike sokoldalú futballcipőit nem igazán kell bemutatni, hiszen a világ legtechnikásabb játékosai viselik őket. A megemelt, gumírozott mintázat javítja a labdaérintést, a Flyknit-konstrukció pedig zokniként öleli körbe a lábadat. A női labdarúgók közül jelenleg a legutóbbi két Aranylabda-díj nyertese, az FC Barcelona játékosa, Alexia Putellas viseli őket. A férfiaknál pedig Kevin De Bruyne, Harry Kane, Jack Grealish, Mason Mount és még sokan mások. Kell ehhez még bármit is hozzátennünk?
Aki viseli: Alexia Putellas - FC Barcelona

Nike Phantom GT2

 

Mindent összevetve, melyik cipő tetszik a legjobban? Az általunk bemutatott modellek a legjobbak közé tartoznak jelenleg, az alapján, hogy a futball világ legnagyobb sztárjai viselik őket, így garantáljuk, hogy a piac legjobb cipőit kapod. Reméljük, hogy legalább egy kicsit megkönnyítettük számodra az új futballcipő kiválasztását, közülük sokat remek kedvezménnyel kaphatsz meg csak itt, az 11teamsports-nál!