End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

A Nike a Paris Saint-Germain csapatával kiadja a Jordan kollekciót

Már eltelt néhány év azóta, hogy Michael Jordan először látogatott el Párizsba. 1985-ben még nem sejtette milyen sikereket fog elérni a Jordan márka a divat városában. 2016-ban megnyitották az első üzletet, 2017-ben pedig együttműködési megállapodást kötött a francia kosárlabda szövetséggel. A hosszútávú együttműködés legizgalmasabb jutalma, hogy a híres Paris Saint-Germain csapatával karöltve kiadja a Jordan futballkollekciót.

A Nike a Paris Saint-Germain csapatával kiadja a Jordan kollekciót

"A Paris Saint-Germain és a Jordan márka együttműködése azt mutatja, hogy mindkét fél törekszik arra, hogy különböző stílusokat, formaterveket és újításokat ötvözzön. Alapvetően hasonló értékeket osztunk meg - a sport örökségét és az izgalmas dizájnt. Reméljük, hogy ez az együttműködés lenyűgözi majd a rajongókat, segít új szurkolók megszerzésében és a célok javításában "- mondja Nasser Al Khelaifi, a PSG elnöke.

Nike Phantom Vision "Jordan x PSG"

Maga Michael Jordan már alig várja az új kollekció érkezését, mivel ez egy teljesen egyedi kapcsolat: „Amikor Párizsban vagyok, mindig rengeteg teret és energiát érzek a „Jumpman“ számára. A márka elhelyezése a PSG mezeken egy teljesen más szint. Két különböző stílus, szenvedélyes közösség és energia kombinációja ezen a globális skálán hihetetlenül izgatottá tesz.“

Nike Mercurial Vapor "Jordan x PSG"

A PSG a Bajnokok Ligája új szezonjában Jordan logóval ellátott mezekben fog játszani. Ez nem lett volna eléggé „swoosh, ha nem tettek volna rá még egy lapáttal. A Mercurial Vapor és a legújabb Phantom Vision futballcipőket is ebbe a kollekcióba öltöztették. Mindkét sziluett egyszerű és decens fekete dizájnnal büszkélkedik, és az ugró "Jumpman" logóval van ellátva. A sötét kinézetet erős piros szín egészíti ki, melynek a Jordan márka történetében kiemelt helye van, és egyben a PSG klubszíneinek egyike.

Ezt a limitált futbllcipő kollekciót október 14.-től elérheted a Top4Football webáruházában.

Jakub Jonáš - Top4Football.