End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

A Real Madrid új hazai meze

Az új szett a híd a múlt és a jövő között! A spanyol sztárcsapat bemutatta az új felszerelését a 2019/20-as szezonra, a királyi korona ihlette arany díszitéssel, klasszikus fehér alappal.

A Real Madrid a klubfoci egyik legváltozatosabb trófeagyűjteményével büszkélkedhet: rekordszámú, 13 trófea a Bajnokok Ligájából és 33 bajnoki cím. Gazdag történelme tükröződik a jelentőségteljes fehér színben, míg az arany színe a klub dominanciájára utal. A modern fehér design a klub nagyszerű eredmények iránti éhségét tükrözi, nemcsak elvárja, hanem igényli is az eredményeket.

New home kit of Real Madrid

A mezek tervezésekor az adidast a királyi koronán használt aranyszín inspirálta, amely először 1920-ban jelent meg a klub címerében. Mind az ujjakon lévő arany kör, mind a vállakon lévő három csík a koronára emlékeztetnek. És ez a szimmetria és ízléses arany minták teszik a mezeket kivételessé. Annak ellenére, hogy sok nagyon jó módosítás történt, az adidas most a hófehér alapra helyezte a hangsúlyt, amitől a rajongók úgy érzik, hogy az arany szín valóban tükrözi a klub büszkeségét.

New home kit of Real Madrid

A rajongók szemében az új mezek a trófeák iránti soha véget nem érő éhséget tükrözik, amit a Real 1920 óta érez, amikor III. Alphons királytól a királyi címet kapta. Ugyanezt az éhséget érezte az 1950-es években is, híres győzelmei időszakában az európai labdarúgásban, valamint a nemrégiben megnyert Bajnokok Ligája döntők során is. Ezen korszakokban a madridi klubok játékosai mindig kivételes mezeket viseltek. És a következő szezonban is egy ilyen mezben fognak játszani.

New home kit of Real Madrid

A Real Madrid új hazai felszerelését megveheted Top4Football webshopon.

Jakub Jonáš - Top4Football.