SEASON PREPARATION SALE – Min. 25% kedvezmény válogatott termékekre. VÁSÁROLJ MOST
A Skechers futballcipők evolúciója

A Skechers futballcipők evolúciója

2024.07.08. 5 perces olvasási idő

Egy év elég rövid idő a futballcipők piacának megváltoztatására. De a Skechers pontosan ezt teszi. Nézd meg velünk a Skechers első évét a játékban!

A merész kezdés: a Skechers belép a futballba

A Skechers egy vadonatúj Evolution kollekcióval ünnepli első évét a futballcipők világában. Menjünk végig az egész éven és nézzük meg, hogyan múlták felül az elvárásokat, döbbentették meg a futballközösséget, hogyan nyertek meg sok játékost, és hogyan definiálták újra a kiválóságot a pályán.

Vásárolj Skechers-t

Az ipar felrázása: Q3 2023

Prime

A Skechers mindenkit megdöbbentett egy titokzatos teljesen fekete cipővel. Aztán figyelmeztetés nélkül bemutatták a 'Prime Pack' kollekciót, az első hivatalos futballcipőjükkel. Ez nem akármilyen cipő volt; merész kijelentést tett. Harry Kane jóváhagyása bebizonyította, hogy ez a cipő lehet a futballisták legjobb szövetségese.

Sikerre építve: Q4 2023

Trench

A Skechers nem állt meg itt. Ezt követte a 'Trench Pack', amelyet a kemény munkát és az elszántságot szimbolizáló klasszikus fekete cipő ihletett.

Skechers Trench Pack

Jeges precizitás: Q1 2024

Diamond ice

2024 elején a Skechers bemutatta a 'Diamond Ice' kollekciót. Ez nem csak egy új szín volt; értékességet és nyugalmat képviselt nyomás alatt. A hűvös kék tónusok komponált mentalitást testesítettek meg a pályán, tökéletesek a nagy nyomású helyzetekben.

Skechers Diamond Ice Pack

A kényelem előtérbe helyezése: Q2 2024

Laser-Comfort

A Skechers egyértelműen a kényelemre összpontosított a 'Laser-Comfort' Pack kollekcióval. A márka mindig is arról volt ismert, hogy cipői páratlan kényelmet nyújtanak, így logikus volt elképesztő kényelmet nyújtani a futballcipőiknek is. Ez a kiadás biztosította, hogy a játékosok nagyszerűen érezzék magukat, miközben élesen néznek ki.

Skechers Laser Comfort Pack

Az innováció éve: Q3 2024

evolution

A piacra lépése óta eltelt egy évet ünnepelve a Skechers egy mozgalom létrehozására helyezte a hangsúlyt. Az új szezon egy kibővített kollekciót hoz Evolution Pack néven, beleértve a gyerekverziókat is, növelve a márka elérhetőségét és kereskedelmi kilátásait. Ez többről szól, mint a cipő; az örökség építéséről van szó.

Skechers Evolution Pack

evergreen

Ugyanakkor a Skechers kiadta az Evergreen Pack kollekciót is. Ugyanaz a fejlett technológia, mint az Evolution Pack, de hagyományos fekete színben.

Skechers Evergreen Pack

Sztár igazolások

A Skechers a futballpiacon való indulása óta olyan topjátékosokat igazolt le, mint Harry Kane, Oleksandr Zinchenko, Anthony Elanga, Bobby Reid, Shania Hayles, Ria Bose és Anouk Denton. Ezek a sportolók, akik ügyességükről, rugalmasságukról és kiválóságukról ismertek, hitelességet és láthatóságot hoztak a márkának. Ezenkívül hamarosan további játékosokat is bejelentenek! Maradj velünk!

Kényelem mindenek felett

A Skechers futballcipők egyik legfontosabb jellemzője a kényelem iránti elkötelezettség. Mivel a játékosok órákat töltenek a lábukon, a kényelmes cipő kulcsfontosságú. A Skechers fejlett technológiát és ergonomikus kialakítást integrált a teljesítmény növelése érdekében, miközben minimalizálja a fáradtságot és a sérülések kockázatát.

Mi vár a Skechers-re?

Mindössze egy év alatt a Skechers újoncból a futballcipők piacának egyik fő szereplőjévé vált. Innovatív tervezésük, stratégiai jóváhagyásuk és a kényelem iránti elkötelezettségük megkülönböztette őket. Miközben folytatják az innovációt, a Skechers egyértelműen itt marad. Akár profi, akár hétvégi játékos vagy, tartsd szemmel a Skechers-t – még csak most kezdik.

Vásárolj Skechers Futballcipőt