End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

A VB Top érdekességei

Kylian Mbappé előkelő társaságban Pelével. Lionel Messi és Cristiano Ronaldo, a történelem legnagyobb focistáinak bánata. A spanyol La Roja fájdalmas búcsúja, idegtépő utolsó percek, és a 8 állva maradt csapat, amely a nagy trófeáról álmodik. Tekintsd meg a nyolcaddöntő érdekességeit, és az egyes futballcipők által szerzett gólok statisztikáját.

Kivételes fiú

Kylian Mbappé mindössze a második tinédzser, akinek egy világbajnoki meccsen sikerült két gólt szereznie. Utoljára ez Pelének sikerült 1958-ban Svédország ellen.

Parti

A nyolcaddöntő meccseinek első napján összesen 10 gól született, amely az 1970-es VB két elődöntője után a második legtöbb.

Gyorstüzelők

A Horvátország-Dánia a VB-k történetében csupán a második mérkőzés, amelyen mindkét csapat gólt szerzett az első négy percben. Az első az Argentína-Nigéria összecsapás volt 2014-ben.

A nélkülözhetetlen

A brazil Neymar a leggyakrabban lövő játékos (23) a VB-n, a többsége kapura is ment (12), a legtöbb gólhelyzetet (16) teremtett a társak számára, és ellene szabálytalankodtak a leggyakrabban (23).

Nagyszerű fordulat

Az utolsó csapat, akinek a világbajnokságon sikerült 0:2-ről megfordítani a meccset Németország volt, 1970-ben Anglia ellen. Belgiumnak Japán ellen így sikerült elkerülni egy óriási kudarcot.

Az utolsó remény

A kolumbiai Yerry Mina Anglia elleni egyenlítő gólja a VB-k történetének 99. hosszabbításban szerzett gólja. Melyik lesz a századik?

Megtört az átok

Története során először sikerült Angliánk megnyerni egy tizenegyes párbajt a világbajnokságokon.

Az egyes futballcipők által szerzett gólok statisztikája.

COPA PURE.1 SG
adidas
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE CR7 SG-PROAC
nike
PREDATOR ACCURACY+ FG
adidas
Új
X SPEEDPORTAL+ FG
adidas
Új
COPA PURE+ FG
adidas
COPA PURE+ FG
adidas
Új
COPA PURE+ FG
adidas
MORELIA NEO III BETA JAPAN FG
mizuno
Mercurial Zoom Superfly 9 Elite CR7 FG
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE SG-PROAC
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE FG
nike
X SPEEDPORTAL.1 FG
adidas
Fenntarthatóság
Előző
Következő