End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

adidas 302 Redirect Pack

Fényes jövő elérhető közelségben. Az adidas megint kitett magáért, és egy fantasztikus kollekcióval állt elő, a 302 Redirect Pack kollekcióval. Különösen megkapóra sikerült a Nemeziz új designja és a felfrissített X verzió.

A fémes ezüst, a vibráló piros és a letisztult fekete meglepő kombinációja dominálja az új modelleket, a három csíkkal. Az újraalkotott Nemeziz focicipőt megint szalagok inspirálták, ez alkalommal jobban, mint valaha. És milyen új tulajdonságai vannak?  Megtudhatsz mindent a Nemeziznek keresztelt piros szépségekről a legújabb blogposztunkban.

adidas Nemeziz 19+ FG

adidas Nemeziz 19+ FG

Lehet, hogy nem szembetűnő, de az X modell is kapott egy frissítést. Apró változtatások, így könnyen el lehet siklani felettük. Az adidas tervezői a rendkívül könnyű súlyú felsőrészen dolgoztak a Skeletalweave technológiával, ami elősegíti a maximumra gyorsulás idejének csökkentését. Az új X 19+ focicipő hidegszürke designt kapott három piros csíkkal.

adidas X 19+ FG

adidas X 19+ FG

Már kiszúrtad a ragyogó ezüst focicipőt a Bajnokok Ligájában szereplő játékosokon? Biztosan, ha nézted a meccseket. Nehéz nem észrevenni az új Predator focicipőket. Az extravagáns megjelenés beragyogja a pályát, ezért ha szeretsz a középpontban lenni, ez a cipő egyértelmű választás számodra.

adidas Predator 19+ FG

adidas Predator 19+ FG

Ezzel szemben, a bőr Copa focicipő megtartotta a visszafogott megjelenését. A fekete cipő piros csíkokkal valahogy tele van érzelemmel és a foci iránti szenvedéllyel. Te is Copában ünnepled a következő győzelmet?

adidas Copa 19+ FG

adidas Copa 19+ FG

A 302 Redirect Pack kollekció focicipői elérhetőek a 11teamsports.hu webshopon.