FOOTBALL SUMMER SALE - 25-75% kedvezmény futballcipőkre & Fanshop termékekre! VÁSÁROLJ MOST

Header

ADIDAS ADVANCEMENT PACK

Üdvözlünk a futballcipők forradalmában - megérkezett az új adidas Advancement Pack! Ez az exkluzív csomag olyan sportolók számára készült, akik mindig egy lépéssel előrébb akarnak járni és a legmagasabb szinten ötvözi az innovációt, a stílust és a teljesítményt. ÚJ! A Predator és a Copa mellett az adidas egy régi ismerőst és kedvencet dob piacra az adidas futball szerelmeseinek - az F50 visszatért, ráadásul három változatban.

adidas Advancement Pack

ADIDAS F50 ELITE LACED

f50 laced

A fűzős változat kompressziós illeszkedésű alagútnyelvvel rendelkezik - egy adaptálható nyelvkonfigurációval, amely stratégiailag elhelyezett megerősítéseket tartalmaz, hogy további stabilitást biztosítson a lábfejnek, és fokozott illeszkedést és rögzítést hozzon létre az elülső lábfejben és a lábfej közepén.

adidas F50 Elite Laced

ADIDAS F50 ELITE LACELESS

f50 laceless

A fűző nélküli modell Primeknit anyagból készült gallért tartalmaz, amely a viselő lábának alakjához igazodik a maximális kényelem érdekében.

adidas F50 Elite Laceless

ADIDAS PREDATOR

predator

Az adidas Predator kék alapszínnel rendelkezik, és piros és fehér díszítéssel finomított. Feltűnő nyelve abszolút szemet gyönyörködtetővé teszi.

adidas Predator Elite

ADIDAS COPA

Copa

Az adidas COPA igazi klasszikus a színek tekintetében. A fehér alapszínt kék és piros díszítések támogatják, és kék talp egészíti ki. A FUSIONSKIN bőr felsőrésznek köszönhetően tökéletes az első érintéshez.

adidas Copa Elite