End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

adidas Archetic Pakk

Fekete, mint az éjszaka. Mégis úgy ragyoghadsz benne, mint a legnagyobb sztárok. Az adidas igazán stílusosan kezdte az évet, négy új modell bemutatásával.
Nem vagy túlzottan extravagáns? Az új, egyszerű fekete dizájn és a háron klasszikus csík csak kiegészítője lesz játékodnak.

Emlékszel még, amikor Paulo Dybala bemutatta a világnak a forradalmi Copa 19+ csukákat? A teljesen fekete prototípusok hihetetlen őrületet okoztak, és be kell valljuk, az új Copák elég közel állnak ehhez...
Az egyetlen dolog, ami eltereli a figyelmet a kengurúbőr felszínről, az a cipő belső oldalán található három csík. Nyugi, ezektől még pontosan ugyanolyan tökéletes és természetes érzetet nyújt a labda kezelése, mint ahogyan azt a tervezői elképzelték.adidas Copa 19+ Archetic Pack

A Nemeziz cipők az elegáns fekete dizájnt előkelő bíborral ötvözi. A fűzők ehhez hasonlóan decensek, ahogyan feketéből kékre váltanak.

Egy apró érintésnyi piros. Az új Predator igazán hatásos és már alig várjuk, hogy a pályán is láthassuk, hogy hogyan mutat. Passzolj kompromisszumok nélkül, alakíts ki helyzeteket, lőjj veszélyesen, légy az irányító, akire a csapatnak szüksége van. Légy a fekete Predator!

adidas Predator 19+ Archetic Pack

A fekete kollekciót az új X modell teszi teljessé. A ragyogó csíkok és a galaktikus kék sarkak egy már önmagában is agresszív formát tesznek még nagyszerűbbé az agilis sprinterek számára a pályán. 

Természetesen a teljes kollekció elérhető a Top4Footballnál

Mikoláš Bartoš.