End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST
Az adidas bemutatja a Bajnokok Ligája 2019/2020 hivatalos labdáját

Az adidas bemutatja a Bajnokok Ligája 2019/2020 hivatalos labdáját

2020.02.19. 3 perces olvasási idő

Az adidas ma mutatta be a Finale Istanbul-t, a 2019/2020-as Bajnokok Ligája hivatalos labdáját a kieséses szakaszra.

A Bajnokok Ligája végre visszatért. A világ legjobb csapatainak összecsapására a kieséses szakaszban az adidas bemutatta a hivatalos labdáját, amivel a sztárjátékosok megpróbálják belőni magukat a döntőbe, Isztambulba. Ez a gyönyörű város ihlette az ikonikus csillagos labda megjelenését.

A fogadó város ihlette bonyolult formatervezésben Kelet és Nyugat egyesülését láthatjuk viszont, és Isztambul térképének kézzel rajzolt művészi értelmezése, amely egyedülálló módon képez hidat Európa és Ázsia között. A döntő hivatalos meccslabdáját úgy tervezték, hogy kiemelje az UEFA Bajnokok Ligája híres csillagait. 

adidas

Isztambul művészeti kultúrájára reflektálva, a gondosan elhelyezett fehér csillagok kontrasztot adnak a kézzel rajzolt várostérképnek, amely a labda teljes egészét körbeöleli. Középpontjában a Boszporusz szoros áll, a természetes vízi út, amely magán az országon és a városon is átfolyik, Kelet és Nyugat összeolvasztására. 

adidas

A művészetet és a labdarúgást összeolvasztva az adidas tervezői tradicionálisabb módszereket vizsgáltak meg, hogy életre keltsék a térképmintát, először fafaragással hozták létre, majd nyomtatták, hogy összekapcsolják az örökséget és az innovációt. A feltűnő lila színpalettát a folyó felett lenyugvó nap árnyalata ihlette. 

adidas

Vedd meg a hivatalos adidas meccslabdát az 11teamsportsnál. 

Jakub Jonáš - 11teamsports.