End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

adidas Deadly Strike pack

Az Adidas kiadja a „Deadly Strike“ új futballcipő kollekcióját

A nemzeti csapatok sorra mutatják be csillogó mezüket és ez azt jelenti, hogy lassan készülődnek a világbajnokság kezdetére. Az Adidas előhúzta a széles színpalettáját, és elénk tárja a legújabb Deadly Strike kollekcióját. Kezdődhet a parti.

z Adidas az új válogatott mezek bemutatásánál jelezte, hogy nem fél a szokatlan, sokszor nagyon tarka dizájnoktól, amit az új  „Deadly Strike“ nevű futballcipő kollekcióval erősít meg, mely a világsztárok részére készen áll a klubszezon kicsúcsosodására, majd azt követően az oroszországi labdarúgó-világbajnokságra. 

A Nemeziz modell a pasztelzöld dizájn decens színtónusait kínálja. A vad dzsungel legveszedelmesebb ragadozói ihlették, zöld árnyalatok és türkiz színek kombinációját mutatja be három reflexcsíkkal kiegészítve. 

adidas Nemeziz

Hasonló árnyalatokkal rendelkezik az X17+ modell is, a rikító zöld szín a sarokrészen átvált tengerészkék színbe. A két szín kombinációja ezen a népszerű modellen egy nagyon friss és pulzáló dizájnt alkot. Grafikailag  a cipő talprészét finom fröcsköléssel egészítették ki. 

adidas x 17+

A Predator futballcipő legújabb sziluettje a tiszta tengerészkék szín szépségét hagyja kibontakozni. Úgy néz ki, hogy ez az ikonikus futballcipő az Adidas ""istállóból"" újra a legfeltűnőbb lesz az összes kollégája közül. Az egész kollekciót a Lionel Messi számára készült sorozat Copa 17 és Nemeziz modelljei egészítik ki. 

adidas Predator

A legújabb Adidas  „Deadly Strike“ futballcipők hamarosan elérhetőek lesznek a Top4Football webáruházában.

Jakub Jonáš - Top4Football

COPA PURE.1 SG
adidas
PREDATOR ACCURACY+ FG
adidas
Új
X SPEEDPORTAL+ FG
adidas
Új
COPA PURE+ FG
adidas
COPA PURE+ FG
adidas
Új
COPA PURE+ FG
adidas
X SPEEDPORTAL.1 FG
adidas
Fenntarthatóság
COPA SENSE+ FG
adidas
COPA SENSE+ FG
adidas
X SPEEDPORTAL+ FG
adidas
Fenntarthatóság
X SPEEDPORTAL+ FG
adidas
Fenntarthatóság
PREDATOR EDGE+ FG
adidas
Fenntarthatóság
Előző
Következő