End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

ADIDAS „EARTH STORM“ PACK

Az adidas bemutatja a legújabb „Earth Storm“ pack kollekcióját 

Az adidas lelkiismeretesen lépeget az őszi/téli szezonba. A divatban meglévő együttműködései adják az ihletet. Az új „Earth Storm“ kollekciónál a föld színeit vette alapul, melyekbe a három sziluettet – ACE 17+, Nemeziz 17+ a X17+ - öltöztette. Készülj fel a homokviharra!

Első ránézésre egy nem feltűnő kollekció, viszont egy ellenálhatatlan bájt hordoz magában. A divat világában nem titok, hogy a föld színei határozzák meg a trendet. A sport világában eddig elképzelhetetlen volt. Eddig. Ahogyan a divat világában, itt is az volt a cél, hogy az adidas a szürke, a krém, ill. a bézs színek árnyalatait használva meghatározó nyomot hagyjon. Ez nekünk nagyon tetszik!

adidas ace

Az ACE modell a föld és szezám árnyalataiba öltözött, így a három sziluett közül ez a legsötétebb. A Nemeziz főként a krétafehér árnyalatának köszönhetően emelkedik ki, melyet barna színnel egészítettek ki. Ezt a szokatlan csomagot az X modell az agyagszínű darabjaival teszi teljessé. 

adidas x

Nyisd ki a szemed és inspirálódj. Ez a kollekció garantálja a sikert! Mindhárom modell elérhető a Top4Football webáruházban.

Jakub Jonáš - Top4Football