End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

adidas Encryption pack

A tél közeledtével a színek egyre inkább eltűnnek a természetből, de a játékstílusodból nem. A három csíkos márka bemutatta az év utolsó futballcipő-kollekcióját, az Encryption Pack-et. A Nemeziz, a Predator és az X kamuflázs grafikai elemekkel borítva, míg a Copa a fénylő designnal mutatja be az új generáció megjelenését.

Az adidas idén számos kollekciót adott ki, amelyek mind megleptek a modern, merész designjukkal. Most azonban jön a kollekció, amely megmutatja a márka valódi, jellegzetes arcát. Csak úgy, mint ahogy senki nem tudja leutánozni, ahogy Lionel Messi a védők között táncol, senki nem tud olyan szelíd, városi mintákat megjelenítő designt létrehozni, mint az adidas.

Már teljesen hozzászoktunk, hogy a világ legjobb játékosainak lábain a "Hard Wired" élénk színeit látjuk. Most pedig érkezett egy hűs szellő az unalmas téli esték megvilágítására. Az egyedi kamuflázs design mindegyik cipőn megjelenik, de mindegyiken egyedi stílussal és mintázatban. A Predator világos oliva tónust kapott, bézs részletekkel. 

adidas Predator "Encryption pack"

adidas Predator "Encryption pack"

Nemeziz modell kapta a legerősebb álcázó desgint. Különböző szürke árnyalatokkal, és sötét katonai festéssel. Az ikonikus három csík pedig egyedi narancssárgával emelkedik ki. Ez a részlet az X modell csíkjaiban is visszaköszön, amelyet sötétzöld, matt árnyalatok ölelnek körül.adidas Nemeziz "Encryption pack"

adidas Nemeziz "Encryption pack"

adidas X "Encryption pack"

adidas X "Encryption pack"

Copa legújabb verziója első ránézésre nem változott sokat az előzőhöz képest. Az első cipő, ami a 20-as verziószámot viselheti, fémes ezüst színt kapott, az ujjlenyomathoz hasonló 3D grafikával. A progresszív változások a boka körüli Primeknit háló kényelmét növelik. A módosított bőrnek köszönhetően a még puhább felsőrész tökéletes labdaérzetet nyújt.

adidas Copa "Encryption pack"

adidas Copa "Encryption pack"

Melyik modell tetszik legjobban? Légy az elsők között, akik megszerzik a Top4Footballon, és a jövő játékosaivá válnak.

Jakub Jonáš - Top4Football.