End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

adidas „Lone Hunter“ pack

Megjelent az adidas új „Lone Hunter“ pack kollekciója

Maga a dzsungel! Szó szerint. Az adidas piacra dobta az eddigi legagresszívabb kinézetű futballcipőjét a teljesen új Lone Hunter kollekcióval. A vad természet ihlette, ahol a fő cél a dominálás. A legerősebb a győztes. 

Az új év első adidas kollekciója az elmúlt évek egyik legmerészebb kinézetű futballcipőjét mutatja be. A tigris és terepszínű minták a fluoreszkáló narancssárga részletekkel együtt figyelemfelkeltő és vonzó sziluetteket alkotnak, amelyek a pályán felkeltik az érdeklődést. 

A Predator 18+ futballcipő formájában újjászületett legenda ezzel a kollekcióval egy vizuális átalakuláson ment át, bemutatva esztétikai sokszínűségét. Olívaolaj színe éles narancssárga részekkel olvad össze a felső rész Primeknit rétegén. Az adidas visszahozta a fékezhetetlen erőt és a csillapíthatatlan éhséget. 

adidas Predator

Az X17 + PureSpeed ​​futballcipő a legagresszívabb dizájnhoz alkalmazkodott. A tigris minta bekebelezte az egész cipőt, mellyel jelzi, hogy a zsákmány a közelben van.  Csak néhány gyors lépésre van szükség, egy sprintre, befejezésre, és a zsákmány a tiéd. 

adidas X17+ PureSpeed

A Nemeziz 17+ legújabb kollekciója vadászruhába öltözött. Terepszínű formák és fényes elemek alkotják a sziluett legmerészebb modelljét. A Nemeziz modell modern megjelenésének a szépségét a szalagok adják, amelyek a futballcipő kialakításának elemévé váltak. Az adidas ebben az esetben azonban eltekintett ettől, és egy esztétikus, robbanékony, ragyogó  futballcipőt alkotott.

adidas 17+ Nemeziz

A Lone Hunter kollekció nem hivatásos labdarúgók számára készült, így most te vagy a soron. Vedd fel és érezd a tigris elszántságát. Az egész kollekciót megtalálod a Top4Football webáruházában és üzleteiben. 

Jakub Jonáš - Top4Football