End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

adidas Nemeziz 19+ "302 Redirect pack"

Dinamikus gyorsulás. Félelem nélkül. Az agilitás új generációja beköszönt. Az adidas bemutatja a továbbfejlesztett, a tökéletességhez közelítő Nemeziz 19 focicipőt, egyedi, fényes felületekkel. Kivételes, 360 fokos agilitást kínál a kreatív játékosoknak.

Már türelmetlenül vártunk erre a pillanatra, ami most eljött. Hosszú hónapok fejlesztését követően, ez a cipő, amelynek a neve egy istennőt idéz, végre kijutott a fényre. Általában az újítások nem látszódnak ránézésre a cipőkön, azonban ennél a cipőnél nem ez a helyzet. Ez a könnyen felismerhető és megkülönböztethető cipő forradalmi kialakítású felsőrészt és újonnan kialakított, szegmentált talpat kapott. 

adidas Nemeziz 19+ "302 Redirect pack"

Az adidas biztosra akart menni, hogy az új kollekció első darabja azonnali hatást keltsen, ezért választották hozzá ezt az izgalmas színkombinációt, a piros anyagot ezüst csíkokkal és talpfelülettel. A vizuális megjelenés mellett az új, hullámos szerkezet és összetétel páratlan labdaérzékelést tesz lehetővé, amely szintén vonzza a tekinteteket. A felsőrész adaptív szalagtechnológiája biztosítja a könnyed gyorsulást és irányváltásokat. Mindent összevetve: a Nemeziz fantasztikus.

adidas Nemeziz 19+ "302 Redirect pack"

A cipő piros színe elegáns kontrasztot nyújt a fémes ezüst csíkokkal és talppal. Az ezüst elüt és a felszínre tör, hogy kiemelje a cipő különleges designját.

A Nemeziz focicipőt arra tervezték, hogy meglepje az ellenfél védőit. Ha hirtelen változtatnál a játékon, ezzel a cipővel lehetséges. Kiszámíthatatlan egyérintőzés, dinamikus gyorsulás, váratlan gólok. Tanulj és inspirálódj a legjobbaktól, mint Roberto Firmino, Bernardo Silva és Isco.

adidas Nemeziz 19+ "302 Redirect pack"

Az új adidas Nemeziz 19+ 302 Redirect Pack hamarosan elérhető a Top4Football webshopon. 

Jakub Jonáš - Top4Football.