End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

adidas Nite Crawler pack

A valaha volt legjobb fekete-fekete dizájn?

Észrevétlenül átsurranni, lerázni magadról az ellenfelet és stílusosan befejezni. Okos, ravasz, de elegáns. Légy a láthatatlan varázsló, és használd ki a lehetőséget, mielőtt a többiek egyáltalán feleszmélnek. Ebben segít neked az Adidas legújabb „Nite Crawler“ futballcipő kollekciója.

Egy újabb sötét árnyalatú kollekció mutatja be elegáns vonalait. Olyan lény ihlette, amely éjszaka vadászik, várja a zsákmányát, és a megfelelő pillanatban csap le anélkül, hogy akár egy kis esélyt is adna a túlélésre. Pontosan így viselkedik az Adidas négy futballcipő modellje a Predator, az X, a COPA és a Nemeziz, mindegyik a játék más részében. Nem vitás, ez a kollekció nem marad sokáig a boltok polcain. A kiváló kollekció készen áll minden játékos számára a szezon második felére.

Valószínű, hogy a „Nite Crawler“ kollekciót nem fogod látni a világsztárok lábán, de pl. Paul Pogba biztosan nem tudna ellenálni egy stílusos Predator futballcipőnek.

adidas black

Az Adidas már korábban bemutatta matt fekete árnyalatú szépségeit, ezért sejtettük, hogy ez a kollekció sláger lesz. Neked melyik modell tetszik a legjobban? Hamarosan megvásárolhatod a Top4Football webáruházában és üzleteiben.

Jakub Jonáš - Top4Football