End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST
adidas Predator 20+ "Mutator"

adidas Predator 20+ "Mutator"

2020.01.21. 4 perces olvasási idő

Az adidas bemutatja az új generációs Predator 20+ cipőit a Mutator kollekcióból.

Nincs több teaser! Nagyszerű stílusban, végre bemutathatjuk a Predator 20 futballcipő új generációját. Ez az új identitás láncreakciót indított, amely valószínűleg teljesen megváltoztatja a játékot. A DEMONSKIN hibrid technológiája ezeket a cipőket veszélyes ragadozókká alakítja.

Ha néhány évvel ezelőtt megmutattuk volna, hogy hogy fog kinézni egy ikonikus modell a jövőben, akkor a minták nem keltettek volna feltűnést, mert hasonlóak, az akkoriakhoz. Ez az új generáció a modern technológiákat ötvözi, miközben megőrzi a tiszta ragadozó DNS-t, és jellegzetes színkombinációja csak fokozza agresszív megjelenését. Milyen technológiákra számíthatsz?

adidas Predator 20

Első pillantásra minden bizonnyal felhívja a figyelmet a DEMONSKIN, a technológia, amelyet a cipő felsőrészén lévő tüskék határoznak meg a legjobban. Ez, a cipő és a labda közötti felület egy hosszú távú laboratóriumi fejlesztés eredménye. Ez az innovatív réteg javítja a tapadást és a labda forgási potenciálját, és olyan kulcsfontosságú pontokat képez, ahol a láb a leggyakrabban érinti a labdát. Mindez maximális irányítást és érintést tesz lehetővé, miközben a labda jobb forgása elérhető. Mostantól kezdve minden lövés a kapu felső sarkába kerülhet, akárcsak a Galactik Football sorozatban.

adidas Predator 20

Születése óta, a Predator cipő megjelenését a világ legveszélyesebb lényei inspirálták. A cipő erőt és dinamikát biztosít az ellenfelek elpusztításához. A természeti jelenségek ihlette Predator 20 cipő ikonosan kialakított bokagallérral és alacsonyan vágott lábfej résszel érkezik, hogy még aerodinamikusabbá váljon.

adidas Predator 20

Ezt a cipőt mozgásra tervezték. Javított vezérlőzónái vannak, ami egy poliamid réteggel együtt segíti a játékos mozgásának stabilizálását. A boka megoldással együtt a cipő dinamikus kontúrokat kínál a láb rögzítéséhez az abszolút megbízhatóság érdekében.

adidas Predator 20

A Predator mindig ott volt a felejthetetlen futballtörténelmi pillanatokban. Ez az új generáció predesztinálja a jelenlegi nemzetközi sztárokat, hogy a sportlegendákká váljanak.

Az új adidas Predator 20+ Mutator kollekció már elérhető az 11teamsportson.

Jakub Jonáš - 11teamsports.