End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

ADIDAS SUPERLATIVE PACK

Az Adidas az új Superlative Pack kollekcióval jelentkezik, ami igazán stílusos változtatásokat eredményezett a Predator, az X és a Nemeziz modellekben. Most a fekete, kék, sárga és fehér színkombinációjában vásárolhatjuk őket meg és egy-két cipő még nagyobb változástatásokon esett át.

adidas Superlative pack

Valószínűleg az egész kollekció legextravagánsabb darabja a megújult Predator, mondhatni zoknival ellátott változata, ami hátul magasabb. Történt némi változtatás a Demonskin felületén is, gumi tüskéi most nem szabályos alakzatban, hanem igazán vad formában lettel elhelyezve. A Superlative Pack ragadozóinak közös neve: Félelem.

A Superlative Pack az X modell új dizájnváltozatát is tartalmazza. Mostantól fekete-sárga stílusban érhető el, ami kiemeli a többrétegű technológiát. A talpnál az Adidas a fehér és fekete örök klasszikusát jeleníti meg.

Vásárlás

adidas Superlative pack

Az utolsó modell, amely a Superlative Pack részeként felfrissült, a Nemeziz. Bár ebben az esetben elsősorban új színváltozatról van szó, enyhén módosított felsőrésszel. Mint a Predator és X modellek esetében is, a Nemeziz is a fekete, kék, sárga és fehér színkombinációjában tündököl.

Vásárlás