End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Az adidas bemutatja az új „Team Mode“ kollekcióját

Bemutatjuk az Adidas legújabb „Team Mode“ futballcipő kollekcióját. Egyedülálló és változatos színválaszték egyetlen legendás formatervezésben, együtt egy energiával teli csapatot alkot. A játékosok felkészültek, és te?

adidas Team Mode pack

Már megszokhattuk, hogy a játékosok tökéletesen ápoltan jönnek ki az öltözőből, lábukon a legújabb színes futballcipőkkel. Az Adidas által szponzorált focisták esetében ez most is így lesz, amely egy csillogó futballcipő kollekciót ad ki, amelyben öröm lesz kifutni a pályára. Most mutassuk be az új kollekciót.

Az Adidas "legfrissebb" sziluettje az X 18+ futballcipő, amely bejelentkezett a „Team Mode“ kollekció legszebb futballcipő díjáért. A tervezők fekete és sötétkék elemekkel, de főleg a feltűnő és csillogó sárga színnel díszítették. Gareth Bale, Gabriel Jesus, vagy Luis Suarez már türelmetlenül várja az új szezon kezdetét. Nem csodálkozunk ezen.

adidas X 18+

A Predator modellnél a nosztalgikusok szíve fog megdobbanni, akik értékelni fogják az ikonikus színű sziluettet, melyet a foci nagy legendái tettek híressé. Modern megjelenésében a fekete, a vörös és a fehér kombinációja teljesen új dimenziót kap. Ez az adidas DNS-e. A Nemeziz 18+ futballcipő áttetsző kék színbe öltözött, amely kisebb változtatásokkal újra egy szimpatikus dizájnt kapott. Irigyeljük Roberto Firminót és Dele Allit, akik ezeket a szépségeket fogják viselni. Leo Messi futballcipője szintén a legújabb kollekcióba tartozik.

adidas Predator 18+

adidas Nemeziz 18+

A "Team Mode" kollekció utolsó és elválaszthatatlan része a modern dizájnba burkolt hagyomány, a Copa 18 futballcipő. A valódi bőr rajongói számára ez az egyik legkényelmesebb futballcipő, most egy egyszerű és klasszikus stílusban jelentkezik. Az új szezonban játssz és válj a csapatod sikerének részévé az Adidas "Team Mode" futballcipőiben, melyeket hamarosan megvásárolhatsz a Top4Football-nál.

adidas Copa 18.1

Jakub Jonáš - Top4Football.