FINAL SALE – Min. 25% kedvezmény válogatott termékekre. VÁSÁROLJ MOST

EURO 2020 meccslabda: adidas Uniforia

Uniforia

Már bemutattuk azokat a felszereléseket, amelyeket a játékosok használnak az EURO 2020 alatt, most itt az idő, hogy végre szemügyre vegyük az egész központi figuráját - a labdát. Először több mint egy évvel korábban ismerhettük meg az Európa-bajnokság labdáját. Azóta a labda öröksége és üzenete még nagyobb jelentőségre tett szert a furcsa 2020 után. Az adidas Uniforia meccslabda az eufóriát, az összetartozást és az egységet képviseli az egész kontinensen, függetlenül a különbségektől és a határoktól, amelyek gyakran megpróbálnak elválasztani bennünket.

Az Uniforia labdán kefeszerű vonalak találhatóak, amelyek a labda teljes felületén megjelennek. Ezek a vonalak jelképezik az egyes országok határainak áthidalását, merészen ragyogó színeik a versenyekkel és a különböző kultúrák keveredésével kapcsolatos sokféleséget képviselik.

Technológiai szempontból az Uniforia labda hatékonyságot kínál, a legkorszerűbb kialakítású, egyedülálló „Hi-White” anyaggal bevonva, ami lehetővé teszi a labda jobb láthatóságát a pályán.

Vásárlás

Eddz úgy, hogy a következő bajnokságon te ragyogj a legjobban. Csökkentettük az összes labda árát, akár 45% kedvezménnyel vásárolhatsz egy új társat, így neked csak az edzésre kell majd koncentrálnod.  Az ajánlat 2021. július 2. és  2021. július 5. között érvényes.

Vásárlás