End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST
AG-PRO fűre és bombagólok: becsekkoltunk Zsótér Doninál

AG-PRO fűre és bombagólok: becsekkoltunk Zsótér Doninál

2020.08.10. 3 perces olvasási idő

A nyáron szerződött Újpestről Kispestre régi barátunk, Zsótér Doni, aki bár csapatot váltott, cipőt nem

Kezdjük a legfontosabbal, hogy vagy most?

Köszönöm, remekül. A felkészülési időszak mindig nagyon megterhelő, de most újult erővel ugrottam neki. Nyilván voltak nehezebb és fájdalmasabb reggelek, de most frissnek érzem magam, alig várom, hogy kezdődjön a bajnokság.

Nem mehetünk el azért a múlt mellett, bronzérem, kupagyőzelem, bombagól a Sevillának és a kupadöntőn a Groupamában, félpályás gól a Mezőkövesd ellen: mit hozol magaddal Újpestről?

Ezeket mind – és nektek köszönhetően néhány cipőt és plakettet is (nevet). Csodálatos emlékeket, barátokat, de ez az időszak lezárult. Csak ezeket szeretném megőrizni belőle.

Akkor vissza az aranyéremhez?

Reméljük! Ez egy remek brigád, és vagyunk páran a bajnokcsapatból, remélem, hogy az elvárások felett tudunk teljesíteni és megint bennünk lehet egy legalább akkora meglepetés. Nagyon jó a társaság, papíron új vagyok én is, de azért nem kellett sok, hogy ismét itthon érezzem magam Kispesten. A társakkal és az edzővel is nagyon jól megértjük egymást.

Milyen cipőben futsz neki az új szezonnak?

Az új Superfly AG-Pro verziójában.

Akkor nem FG?

Jogos a kérdés. Az AG-PRO cipőket alapvetően mélyebb műfűre készítik, mi pedig tökéletes, füves pályákon játszunk itthon és jobbára a nemzetközi ligában is. Ugyanakkor az FG cipőkkel szemben nekem sokkal jobban bejöttek az AG-PRO cipők műanyag stoplijai. Vannak, akiknek ez a kialakítás, a kör alakú stoplik sokkal jobb támaszt adnak, mint az FG-k háromszög alakúi. Újpesten ilyen volt például Móci is (Simon Krisztián – szerk). A kitámasztás rendkívül fontos a sérülések elkerülésében, a Superfly magasított szára pedig a bokát rögzíti.

Marad a Superfly?

Igen, próbáltam Phantom és Vapor modelleket is, de ez vált be a legjobban.

Akkor ez most a kedvenc?

Abszolút! Nagyon szerettem a korábbi változatokat is, de a mostani az eddigiekhez képest is sokkal rugalmasabb, jobban alkalmazkodik és passzol a lábamhoz. Persze az is fontos, hogy a stílusa, az új színállás is nagyon tetszik!