End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST
Állj készen a télre

Állj készen a télre

2021.01.09. 3 perces olvasási idő

Nézd meg rövid összeállításunkat, hogy mivel bővíthetnéd téli felszereléseidet ki.

A tél már megérkezett, így szükségünk van speciális felszerelésekre is. Hideg időben, akár havazással vagy fagyos széllel. Nézd meg rövid összeállításunkat azokról a termékekről, melyek segítenek, hogy könnyebb és kényelmesebb legyen a sport télen.

A legjobb az alapoktól kezdeni. Télen az öltözetünk alapját egy funkcionális alsónemű adja, ami vékony réteget képez és melegít mozgás közben, ugyanakkor nem korlátozza mozgásodat. A második réteget általában az edzőruha alkotja, ami tavasszal és ősszel is nagyon hasznos öltözet. Ha az edzőruha már rajtad van, ne felejtsd el kiegészíteni még egy réteggel. Ez lehet nadrág vagy pulóver. Télen több réteg ruhára van szükségünk, a lefelső réteg természetesen egy kabát.

Ready for winter

Három réteg ruha általában már elég, hogy elkerüld a tüdőgyulladást és a többi hasonló betegséget, de a lefagyott ujjak és fülek, talán még rosszabbak. Emiatt, ne feledkezz meg a sapkáról és kesztyűről. Igazi ínyencek számára a nyakmelegítőket is ajánljuk.

Ready for winter

Habár elsősorban futball felszereléseket árulunk, ne feledkezzünk meg azokról a pillanatokról, amikor nem a pályán futunk, hanem munkába, iskolába vagy randira igyekszünk éppen. Ilyenkor nem edzőruhát és nyakmelegítőt fogsz valószínűleg viselni, így ne felejts el szétnézni utcai ruházati kínálatunkban is. Igazán stílusos kabátok, pulóverek, mellények és még sok más termék vár rád.

ready for winter

Tomáš Zemánek - 11Teamsports.