End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST
ACG? Mi az Anti-Clog Traction?

ACG? Mi az Anti-Clog Traction?

2020.08.26. 2 perces olvasási idő

Elmagyarázzuk, mitől váltak az ACG technológiával ellátott focicipők alapvető szükségletté.

Csúszós talaj, laza fű, sár, mocsár és eső - mindannyian átéltük már, a klasszikus hűvös albioni meccshangulat, nem csak a Mennyei Megyeiben, de a profik is gyakran megtapasztalják. Évtizedeken keresztül volt focisták generációjának rémálma, az ilyen talajhoz szinte lehetetlen alkalmazkodni. A klasszikus stoplisok ideje tulajdonképpen lejárt a minden füves talajon helytálló SG PRO cipők megjelenésével, valamint a magasított szárak elterjedésével. A Nike fejlesztői azonban nem álltak meg itt, a ragacsos sár problémáját is leküzdötték!

Nike Anti-Clog Traction

Egy pillanat, ennyi az egész. A Liverpool szurkolók egészen biztosan emlékeztek, mibe került nekik Steven Gerrard elcsúszása a 2013/2014-es szezonban.

Ezek azok a pillanatok, melyekre az Anti-Clog technológiát kifejlesztették. Nincsenek határok, nincs egyensúlyvesztés, totális kontroll minden egyes másodpercben. Ez a különleges technológia biztosítja, hogy a cipő és a talaj között sem sár, sem víz, sem semmilyán más anyag ne ragadjon meg. Semmi sem akadályoz meg a biztos lépésekben.

A profi futball világában az ikonikus Anti-Clog csúszásgátlás alapvető szükségletté vált, különösen téli és esős időszakban. A világ minden táján megbíznak benne a profi játékosok, Te csatlakozol hozzájuk?