End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST
A Top4football.hu átigazolása az 11teamsports.hu-ra

A Top4football.hu átigazolása az 11teamsports.hu-ra

2020.02.10. 2 perces olvasási idő

Olyan ajánlatot kaptunk, amelyet egyszerűen nem tudtunk visszautasítani. Mostantól az 11teamsports csapatában játszunk

A Top4Football már kilenc éve itt van veled (és érted), és ez idő alatt hosszú utat tettünk meg. Keményen dolgoztunk és igyekeztünk folyamatosan fejlődni. Ahogy az a labdarúgás világában is megy, a legjobb játékosok mindig magukra vonják a nagyobb klubok figyelmét. A közelmúltban egy német ajánlat érkezett az asztalunkra, és az üzlet megköttetett.

Egyesítjük erőinket az egyik legnagyobb európai óriással, amely játékosok és szurkolók milliói számára biztosítja a legújabb futballcipőket, edző- és mérkőzés felszereléseket, csapatfelszereléseket,  cipőt és ruházatot, vagy épp a kedvenc labdarúgó-klub mezeit, termékeit. Az 11teamsports számos Bundesliga csapat beszállítója, beleértve az FC Augsburgot, a Hertha Berlint vagy a VfL Wolfsburgot, valamint a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) hivatalos partnere. A professzionális szint mellett közel 4000 amatőr klubnak is szállít.

Ezért lett Top4Football by 11teamsports a logónk, és hamarosan még több újdonsággal jelentkezünk. Azt ajánljuk, hogy kövess minket, mert nagy terveink vannak még a jövőben.