End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Az idei nyár Top 4 futballcipője

Melyik az idei nyár 4 legnépszerűbb futballcipője? Nézd meg!

A nyári fociszezon különleges eseményekkel telt el. Elképedve figyeltük a játékosok csillagászati összegekért történő klubváltásait, de ami fontosabb, a vezető márkák új futballcipő kollekcióinak bemutatóit is.
Van miből válogatnunk! Hogy melyik futballcipő lett a Top4Football szurkolók kedvence? Vessünk egy pillantást!

Nike Mercurial Superfly FG „Lock in. Let it loose“
Az egyik legnépszerűbb futballcipő uralta újra a piacot. Elsősorban a fekete-lézer-narancssárga színkombinációjával hívta fel magára a figyelmet, amelyet nem lehet nem észrevenni a pályán. Az önmagában stílusos futballcipők veszélyt sejtetnek.

nike

adidas X17 + PureSpeed ​​FG „Ocean Storm“
Amikor először láttuk ezt a szupergyors Adidas futballcipőt, tudtuk, hogy nagy buli lesz. Fényes, napsütötte sárga színe vonzó és jól látható, így nem lesz nehéz észrevenni a pályán. Ha hozzávesszük a modern, rejtett fűzőket, semmi kétsége annak mi a nyár slágere!

adidas

adidas Nemeziz 17+ 360 Agility SG Ocean Storm
Az egyik legfrissebb háromcsíkos újdonság rövid élete alatt már számos színes dizájnnal jelentkezett. Feszes és erős szalagokból készült futballcipő az Óceáni Vihar nevet kapta. Végtelen energiaáramlás, lehetőségek és veszély jellemzi . Ezeket a szépségeket egyszerűen szeretni kell! Megkedveltétek őket az FG kivitelben is, melyek nedves talajon is uralják a pályát.

nemeziz

Nike Mercurial Vapor XI Neymar FG JR
Amikor Neymar, a brazil szupersztár bemutatkozott a Paris Saint-Germain mezében, mindenki tudta, hogy ez az átigazolás nagy durranás lesz! A szurkolók elözönlötték a hivatalos fanshopokat, és szinte felvásárolták az összes 11-es számú mezt. Mi több, Neymar kiadta az új futballcipő kollekcióját a karrierjére jellemző Vapor modellből. Az élénk, brazil zászó által inspirált színek határozták meg a cipő kinézetét. A cipő azonnal nagy sláger lett a fiatal labdarúgók körében, akik a fiatal bálványt követik.

nike neymar

Jakub Jonáš - Top4Football