End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST
2020 legjobb futballcipője

2020 legjobb futballcipője

2020.12.17. 6 perces olvasási idő

Csatlakozz hozzánk és segíts kiválasztani 2020 legjobb futballcipőjét.

Hamarosan véget ér a zűrzavaros 2020-as év. A korlátozások és kellemetlen körülmények ellenére, melyek az év jelentős részében nem tették lehetővé, hogy tegyük amit szeretnénk, rengeteg rendkívüli futballcipőt csodálhattunk meg. Idén az irányt a kedvelt márkák együttműködése, illetve a futball és kultúra összekötése adta. A Nike és az adidas is visszahozta az előző évek ikonikus cipőit. Elit játékosaikkal rengeteg csodálatos kollekcióval és új generációs futballcipőkkel kápráztattak el minket. Melyik tetszett a legjobban? Inspirálódj összeállításunkból és válaszd ki a kedvencedet! 

Nike Mercurial Superfly "Jadon Sancho"

Egy izgalmas szezon után a Dortmundban, a Nike bemutatta Jadon Sancho első futballcipőjét, amit London utcái és kultúrája ihletett, melyek nagy hatással voltak fiatal éveire.

Nike Mercurial Superfly

adidas Nemeziz 20.1 "Atmospheric pack"

Az elmúlt időszak nehézségeinek köszönhetően az adidas Atmospheric Pack-nek sajnos nem jutott elég reflektorfény. A fekete-fehér-arany árnyalatoknak köszönhetően pedig igazán luxus érzetet kölcsönöz viselőjének, ahogyan a hasonló megjelenésű Teamgeist kollekció is. Az agresszív Nemeziz sziluett a kollekció kiemelkedő darabja.

adidas Nemeziz 1

Puma x KID SUPER King

A Puma az év második felében a Kid Super márkával együttműködve robbant be. Egy speciális vintage kollekció született, ami a futballörökséget, illetve a művészetek iránti szenvedélyt és szeretetét ábrázolja. A kissé szokatlan kinézetű Puma King cipő egyedi hangulatot hozott az extravagáns játékosok világába.

Puma x Kid Super King

adidas Predator "Human Race"

A semmiből robbant be Paul Pogba a Predator cipő legújabb generációjában, mely dizájnját az 1998-as legendás Accelerator csizma ihlette. Az újjászületett stílus mögött nem más, mint Pharrell Williams áll, aki a Human Race kollekcióját művészi kivitelezésre alapozta.

adidas Predator

Nike PhantomVSN "Future DNA"

A Nike visszavágott és visszarepített mindannyiunkat 2013-ba, amikor a halálos Hypervenom sziluett megszületett. A “Future DNA” kollekcióhoz kölcsön vette a PhantomVSN modell nagyszerű kialakítását. Ezek a színkombinációk mindig elkápráztatnak bennünket.

Nike PhantomVSN

adidas Predator Mania "Tormentor"

A világbajnokságok mindig valami különlegest hoznak létre a futballcipők világában, ezalól 2002 sem volt kivétel a Predator Mania “Japan Blue”. cipővel. Ezek a szépségek idén visszatértek a Predator 25. évfordulója alkalmából. Az ikonikus nyelv... tiszta időutazás.

adidas Predator Mania

adidas X Ghosted+ "Precision to Blur"

Kétféle játékos létezik. Aki az egyszerűbb, általában fekete cipőket szereti és az, aki rá sem néz ezekre és mindig a legcsillogóbb kollekciókat fűzi fel. A második csoport kedvében járt a “Precision to Blur” kollekció, főleg a X Ghosted+ cipő. A zöld szín nem okoz csalódást soha.

adidas X Ghosted+

Puma Ultra "Speed of Light"

Az Ultra cipők is megérkeztek a pályára néhány hónappal ezelőtt. Miután debütáltak eredeti narancssárga színben, békés - lagúna kék színkombinációban tértek vissza. Gyors és veszélyes kívülről, békés és nyugodt belülről. Az Ultra cipőben mindez megvan.

Puma Ultra

Nike Phantom GT "Scorpion"

Elvis Presley vs JXL –  nem túl sok csevegés. Ha ez nem mond neked semmit, nézd meg a Nike legendás ‘The Cage’ reklámját. Világszínvonalú játékosok, egy elhagyott hajó és a filozófus Eric Cantona ünnepi öltözetben. A Nike nem csak nosztalgikus hangulatot idéz, de visszaforgatta az idő kerekét az egyedülálló Phantom GT “Scorpion” futballcipővel a bajnokság emlékére.

Nike Phantom GT

Nike Mercurial Vapor "Flash Crimson"

Friss és tiszta, új Nike pipa kivitelezéssel. A “Flash Crimson” Mercurial Vapor nem csak jól néz ki, de a Vapor XIII család egyik utolsó tagja is. Az ikonikus Mercurial Vapor és a Superfly futballcipők új generációja januárban fog érkezni és már alig várjuk. Te is izgatott vagy már? 

Nike Mercurial Vapor

Jakub Jonáš - 11Teamsports.