End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Global boot spotting

Az elmúlt futball-hét ismét tele volt izgalmakkal, idegölő pillanatokkal, életreszóló történetekkel - valamint csodás cipőkkel is Európa-szerte. Nagyszerű teljesítmények, tökéletes színkombinációk és speciális dizájn. Nem fokozzuk tovább az izgalmakat, nézzük hát!

Lionel Messi (FC Barcelona) – adidas Nemeziz Messi 18.1

Sérüléséből felépülve az energikus argentín ismét megmutatta, hogy ki az úr a pályán. Hétvégén mindenkinek leckét adott abból, hogyan is kell a szabadrúgásokat lőni, kétszer is egyből a kapuba egy meccsen az Espanyol ellen. A lábán a saját Nemeziz kollekciójának darabjait viselte, piros-kék kombinációban.

Lionel Messi

Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) – Nike GS 360

Az ifjú rakéta a felújított Nike Green Speed 360 cipő hivatalos arca - mi mást is viselhetett volna. Meg kell hagyni, folyamatosan munkát adott a védknek és kulcsszerepet vállalt a francia óriáscsapat, a PSG mérkőzésén. De ezt már úgyis mind tudod.

Kylian Mbappe

Mohamed Salah (FC Liverpool) – adidas X 18.1

Az egyiptomi félisten ismét elhalgattatta azokat, akik egy kicsit is kritikusak voltak vele. A hétvégén a Bournemouth védelmét saját előadásának közönségeként használta, hétközben pedig a vörösökkel jutott tovább a BL halálcsoportjából. Mindezek tetejébe az Év Afrikai Játékosa díjat is bezsebelte. A fáraónak tehát minden oka megvan mosolyogni.

Mohamed Salah

Federico Bernadeschi (Juventus) – Nike Phantom VSN

A héten, amikor a Nike Phantom Vision X EA Sports limitált kollekció megjelenik, nem hagyhatjuk ki az egyik legjelentősebb cipőt ebből a kollekcióból. Kevin de Bruyne hiányában Federico Bernardeschi volt az első, aki hivatalosan is viselhette és bemutathatta, hogyan mutat a virtuális valóság a pályán. Neked hogy tetszik?

Federico Bernadeschi

Michy Batshuayi (FC Valencia) – adidas X 18.1

A tarthatatlan és mindig pozitív srác híres a személyre szabott, különleges megjelenéséről, legyen szó sneakerekről, kocsikról, hajról - gyakorlatilag mindent személyére szab, amit csak lehet. Éppen ezt láthattuk a pályán is a Manchester United ellen, az X 18.1 cipői sarkán a Batman logóval. A valencia csapat, 'a Denevérek' címerével együtt tökéletes kombináció.

Michy Batshuayi

Jakub Jonáš - Top4Football.