End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Cristiano Ronaldo focicipőinek 7 fejezete

A hetedik dizájn megjelenésével teljessé válik CR7 cipőinek sorozata, így itt a remek alkalom, hogy visszatekintsünk az egyes különleges, egyedi fejezetekre Cristiano Ronaldo és a Nike Mercurial közös történetéből.

Ha azt gondolnád, hogy az utolsó fejezettel lezárul egy korszak Cristiano Ronaldo és a Nike együttműködésében, ki kell, hogy javítsunk. Ahogyan eddig is, a sorozat lezárultát követően is várhatjuk az együttműködés zseniális újabb termékeit. CR7 útjának hét fejezete a csodás Madeiráról a világ futballjának csúcsára valami szokatlant hozott a futball történelmébe. Nike ennek a sikernek, az elmúlt évtized eredményeinek állít mementót a világ valaha volt egyik legjobb futballistája előtt tisztelegve.

Chapter 1: Savage Beauty

A hét dedikált model közül az elsőt – Savage Beauty Mercurial – Madeira vulkanikus szigete ihlette, Cristiano otthona. Itt nőtt fel, a világ egyik legpusztítóbb természeti ereje által körülölelve, amely a vad szenvedélyében, dinamikájában és technikai tudásában tükröződik. Ez a színes dizájnban jelenik meg, tele energiával, amely a cipő orrától a sarkáig végigvonul.

Chapter 1: Savage Beauty

Chapter 2: Natural Diamond

Model A Natural Diamond Model Cristiano karrierjének azon fejezete előtt tiszteleg, amikor elhagyta Madeirát, hogy megvalósítsa az álmát és a világ legjobb futballistájává váljon. A cipő dizájnja CR munkája előtt tiszteleg, ahogyan ragyogó gyémánttá polírozta tehetségét: csillogó felső rész, míg kemény sarkak, mely az orr felé válik egyre könnyedebbé.

Chapter 2: Natural Diamond

Chapter 3: Discovery

Chapter 3: Discovery

Chapter 4: Forged for greatness

A Forged for greatness fejezet Cristiano a Manchester Unitedben töltött idejének állít emléket, tisztelegve a pillanat előtt, amikor Cristiano Ronaldoból CR7 lett. A cipő az Angliában töltött 5 tüzes évet ünnepli, ahol már a híres 7-es mezt viselte, amikor a formálatlan tehetségből világszerte ismert legenda lett. Külső része teljesen vörös, fémes felső részének dizájnját pedig az olvadt acél inspirálta – megjelenítve ezzel Ronaldo átalakulását.

Chapter 4: Forged for greatness

Chapter 5: Cut to brilliance

A világrekordot jelentő igazolás Ronaldót Madridba repítette, ahol stílusát tökéletesre fényesítette. Ez a cipő különleges karrierjének legnagyszerűbb pillanatai előtt tiszteleg. Az egyszerű, kockás minta a felső részen annak a Mercurialnak állít emléket, melyben Cristiano az első madridi mérkőzésén játszott. A színes Flyknit minták a változó színű felső résszel kombinálva emlékeztet fényének ragyogására, valamint Ronaldo lélegzetelállító rekordjainak szimbóluma.

Chapter 5: Cut to brilliance

Chapter 5: Cut to brilliance

Chapter 6: Born leader

CR7 örökségének hatodik fejezete meséli el a történetet Ronaldo vezetői képességeiről, ahogyan Portugáliát győzelemre vezette a pályán, valamint azon kívül is. A különleges Superfly 360 modell színeit a portugálok által idegenben viselt mez színei ihlették. Egy csillagászati mérőeszköz díszíti, mely országának hadi történelmének állít emléket.

Chapter 6: Born leader

Chapter 6: Born leader

Chapter 7: Built on dreams

A lezáró fejezet a Ronaldo ikonikus 7-es számának emléket állító sorozat csúcspontja, a cipő orrán található alkotással. A szénszálas talpszerkezet Cristiano és a Mercurial elementális párosának szimbóluma. Az éles vörösből ezüstté váló minta dekorálja a felső részét.

Chapter 7: Built on dreams

CR7 különleges sorozatának melyik fejezete tetszett Neked a legjobban?

Jakub Jonáš - Top4Football.