FOOTBALL BOOT SALE – Akár 60% kedvezmény kiválasztott futballcipőkre VÁSÁROLJ MOST

EURO 2020

Végső statisztika

Az olasz csapat ünnepel, míg az angolok balszerencséje folytatódik. Hihetetlenül drámai versenynek lehettünk szemtanúi, ahol a legfinomabb mozdulatok döntötték el a küzdelmet. A védekezés, a hidegvér, az első osztályú befejezés és az emberfeletti kapus védés azt eredményezte, hogy a trófea Európa déli részére vándorolt. De mit mutatnak a számok, milyen felszerelések segítették a játékosokat a hihetetlen teljesítményekhez az EURO alatt? A statisztikai sorozatunkból megtudhatod.

Best scoring models

Cristiano Ronaldo és Patrik Schick megtartotta előnyét a gollövői listán és mindketten hozzájárultak a Nike cipők, főleg a Mercurial vezető szerepéhez. A bajnokság alatt összesített 142 gól közül 25 az adidas X cipőnek köszönhető, így a futballcipő rangsorunk második helyére csúszott. Mi a helyzet a többi cipővel?  Összefoglalásunk a következő táblázatokban található.

The best scorers

De nem minden csak a gólokról szól, ugye? A döntő hőse mindenképpen Gianluigi Donnarumma volt, akinek az adidas Predator Pro kesztyűje sokáig fog még az angol rémálmokban kísérteni. Egy másik érdekes statisztika a teljes megtett távolság, ahol megint az olaszok vezetik a listát - Jorginho  86,6 km-t tett meg Nike Tiempo cipőjében a bajnokság alatt. A legtöbb gólpasszt a svájci Steven Zubert jegyezte, Puma Ultra cipőjében, 4 gólpasszal.

Brand goals scored

Football boots models

A bajnokság pokolian jó volt, reméljük velünk együtt élveztétek. Vajon ki fog a következő meccsen ragyogni? Még az is lehet, hogy te.