Futball ajándék 60000/85000 Ft feletti vásárlás esetén. -- days --:--:-- Válassz ajándékot

EURO 2020: Statisztika

Az EURO idei csoportköreinek vége, a továbbjutások eldőltek. A különböző küzdelmek rengeteg meglepetést, izgalmas mérkőzéseket és gólokat eredményeztek, amelyeket sokáig nem felejtünk majd el. Az alapvető statisztikák, mint a birtoklás, a lövések száma stb. mindenhol megtalálhatók a tévében és az interneten, ezért úgy döntöttünk, hogy megmutatjuk, milyen felszereléseket hoztak a sztárok a bajnokságra, illetve melyik cipő segítette a játékosokat a legtöbb gól megszerzésében.

A legtöbb cipő a Nike Impulse Pack kollekcióból van, több mint a játékosok felén ilyet láthatsz. A második legnépszerűbb márka az adidas, amit a Puma cipők követnek. A''Nagy Hármas' mellett', találhatunk még New Balance cipőt a pályán, amit Raheem Sterling visel, illetve  Memphis Depay lábán Under Armour cipőt.

Football boots brands

A csatárok között ismét Cristiano Ronaldo vezet 5 góllal. Schick, Lukaku, Lewandowski, Wijnaldum és Forsberg 3 góllal próbál felzárkózni. De még ezek a sztárok sem tudják megmutatni képességeiket szeretett futballcipőjük segítsége nélkül. Az eddigi összesített 94 gól közül a Nike Mercurial Vapor és a Mercurial Superfly vezeti a góllövőlistát, amiket az adidas Nemeziz és a Nike Phantom GT cipő követ.

Football boots goals

Az egész összesítésekor sem vár ránk nagy meglepetés. Az eddigi legtöbb gól a Nike futballcipőt viselő játékosoknak köszönhető, őket ismét az Adidas és a Puma követi.

Football boots goals

Eljött a kiesések ideje. Hamarosan újabb forró hírekre és statisztikákra számíthatunk, kövesd velünk a bajnokság minden játékát!

Futballcipők