End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Franciaországi utunk a női Világbajnokság döntőjére

Végre itt van a fantasztikus kaland, a női Világbajnokság lyon-i döntője. Már alig várom, hogy élőben lássam a világ legjobbjait. Szombaton érkeztünk Lyonba, elfoglaltuk a szállást, és nekivágtunk felfedezni a várost, és meglátogattuk a Fan Zonet is. A vihar előtti csend. Így tudnám leírni a döntő előtti nap hangulatát, és a tényleges vihar előtti állapotot is, ami félbeszakította a focis látnivalók végignézését és kipróbálását. Nem volt más választásunk, mint visszamenni a hotelbe.

Cesta do Francie na finále MS žen

Másnap korán keltünk, hogy legyen időnk mindenre. A hotel reggelije igen nagyvonalú volt, így feltöltöttük az energiaraktárunkat a hosszú nap előtt. Végre kisütött a nap, így már semmi sem állíthatott meg, hogy kiélvezzük a várost. A Fan Zone egyre jobban megtelt a két csapat szurkolóival. Jó volt látni a sok kreatív jelmezt és a holland és amerikai színekben tündöklő ruhákat. Egyszerűen muszáj volt fotózkodni velük. Látni az arcukon a lelkesedést, mindenki egyérteművé tette, hogy kinek szurkol.

Cesta do Francie na finále MS žen

Miután megnéztük a történelmi nevezetességeket, végre elérkeztünk a stadionhoz. Hangos skandálások, narancsáradat, csillagok és piros-fehér csíkok mindenhol. Mindannyian éreztük, hogy ez egy fantasztikus döntő lesz. A holland játékosok az utolsó sípszóig küzdöttek, de még ez sem volt elég, hogy legyőzzék az Egyesült Államok csapatát. Én örültem, mert az USA-nak drukkoltam. Nagyon élveztem a meccset, az egész eseményt, a tömeget, a stadiont, a két csapat teljesítményét...egyszerűen hihetetlen. Egyértelműen ez volt az eddigi legjobb focis élményem, amire egész életemben emlékezni fogok.

Cesta do Francie na finále MS žen

Óriási köszönet a Top4Footballnak és az adidasnak, hogy ez lehetővé tették!

Aneta Sováková