SEASON PREPARATION SALE – Min. 25% kedvezmény válogatott termékekre. VÁSÁROLJ MOST

Fociajándékok gyerekeknek kor alapján - Mit vegyünk karácsonyra vagy akár születésnapra? 

Tökéletes futball témájú ajándékot keresel fiatal futballrajongóknak? Legyen szó karácsonyról, születésnapról, vagy csak úgy, a különböző korosztályok focistáinak és futballrajongóinak szánt legjobb ajándékokról. Üzletünkben fantasztikus futball ajándékok sorát találod, amelyek mosolyt csalnak bármelyik gyermek arcára. Nézzük meg, mit érdemes vásárolni a különböző korosztályú gyerekeknek: 

Futball ajándékok 0-3 év közötti gyermekek számára 

A legfiatalabb futballrajongók számára ideálisak azok az ajándékok, amelyek ösztönzik a sport iránti bimbózó érdeklődésüket:1

Futballcipők 

Szereld fel őket fiatalon a legapróbb lábakra tervezett imádnivaló és apró focicipőkkel. Ezek a miniatűr cipők nem csak imádnivalóan néznek ki, hanem a gyerekek a jövő futballszupersztárjának is érezhetik benne magukat. A 3 év alatti gyermekek cipőméretei EU 17 (UK 1) és EU 28-as (UK 10,5) között változhatnak.

Gyermek Futballcipők

1-es méretű futball labdák

A mini focilabda (1-es méret) tökéletes a kicsiknek. Könnyű és könnyen kezelhető, így a gyerekek szórakozva és biztonságosan gyakorolhatják a cselezést és a rúgást.

Futball labdák

Futball mezek

Vedd meg nekik az első focimezüket a kedvenc csapatuk (vagy a te kedvenc csapatod :) ) címerével. Ez egy aranyos és emlékezetes ajándék, amellyel úgy érezhetik, hogy a futballvilág részesei a kezdetektől fogva.

Mezek

Futball ajándékok 3-9 év közötti gyerekeknek 

A következő ajándékok közül választhatsz ezen korosztály számára:2

Futballcipők

Ebben a korban a futballcipő már nem csak esztétikai kiegészítő, hanem a fiatal focisták felszerelésének teljes értékű részévé válik. A méretek ebben a korcsoportban EU 27 és 38 között mozognak.

Gyermek Futballcipők

Kapuskesztyű

A feltörekvő kapusok számára egy pár kapuskesztyű fantasztikus ajándék. Ez arra ösztönzi őket, hogy elfogadják a kapus szerepét és gyakorolják a védéseket.

Kapuskesztyűk

2-es és 3-as méretű labdák

Ahogy nőnek, úgy nő a megfelelő labda mérete is. A 2-es méret 5 éves korig, a 3-as méret pedig 9 éves korig ideális, és jobb kontrollt, pontosságot és erőt biztosít a rúgásoknál.

Labdák

Edző bóják

Segíts nekik a cselezés és az ügyesség finomításában egy edző bója szett segítségével. Ezek a színes bóják szórakoztató és kihívást jelentő gyakorlatok létrehozására használhatók a hátsó udvarban vagy a parkban.

Edző bóják


Futball ajándékok 9-15 év közötti gyerekeknek 

Az idősebb gyermekek számára, akik már a futballpályán edzenek, a következő ajándékok alkalmasak:3

Táskák & hátizsákok

Minden focistának, legyen az fiatal vagy idősebb, szüksége van egy stílusos táskára, amelyben értékes futballcipőjét és felszerelését szállíthatja.

Táskák & hátizsákok

4-es méretű labdák

Ideje 4-es méretű labdára váltani a jobb kezelhetőség és pontosság érdekében. Ez a tökéletes méret ennek a korosztálynak, és segít nekik továbbfejleszteni a képességeiket. 

Futball labdák

Sípcsontvédők

A biztonság alapvető fontosságú. Szereld fel gyermekeidet sípcsontvédővel, hogy megvédje a lábukat a meccsek és az edzések során. A sípcsontvédők különböző designnal kaphatóak, így kiválaszthatod a kedvenc színüket vagy csapatukat. 

Sípcsontvédők

Futball ajándékok 15 év feletti gyerekeknek és felnőtteknek 

Az idősebb gyermekek és tinédzserek számára, akiknek a labdarúgás egyre inkább a szenvedélyévé válik, ezek az ajándékok ideálisak lehetnek:4

Futballcipők felnőtteknek

Ahogy elérik a felnőttkort, lepd meg őket egy pár kiváló minőségű futballcipővel, amely megfelel a stílusuknak és a teljesítményüknek. Kényeztesd őket a legjobb modellekkel!

Futballcipők

5-ös méretű labdák

A nagyobb kihívást jelentő játékokhoz és a mérkőzésekre való jobb felkészüléshez válts egy teljes méretű labdára (5-ös méret).

Labdák

Futball mezek

Folytasd a hagyományt a kedvenc csapatuk vadonatúj focimezével. Ez egy időtálló ajándék, amelyet minden futballrajongó értékelni fog. 

Fanshop

Összefoglalva, az 11teamsports segítségével könnyű megtalálni a tökéletes futball témájú ajándékot gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Korcsoporttól függetlenül széles termékválasztékot találsz, amely minden futballrajongó napját különlegessé teszi. Legyen szó karácsonyról, születésnapról vagy bármilyen alkalomról, csalj mosolyt az arcukra ezekkel a fantasztikus futball ajándékokkal.