End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Futballsztárok Top4 futballcipője

Mindannyian türelmetlenül vártuk a labdarúgó tornák gyémántjának, a Bajnokok Ligájának kezdetét. A csoportküzdelmek kezdetével egy új feladatot állítottunk magunk elé, amelyben bemutatjuk a jelen kor legnagyobb futballcsillagjait és az ő halálos fegyvereit. Az első részben megjelennek az uralkodók, félistenek, vagy játékosok, akik közel állnak ehhez a címhez. Szerezd be ezeket a futballcipőket és légy te is részese az egyedülálló élménynek.

tiempo

1. Cristiano Ronaldo ( Real Madrid ) - Nike Mercurial Superfly V "Lock in. Let it loose"
A Nike arcát senkinek sem kell bemutatni. A portugál csillag türelmetlenül várja története ötödik fejezetének kezdetét, mely a saját futballcipő kollekciójával íródik. Ezidáig az izzó motort a "Lock in. Let it loose" kollekció Superfly futballcipőjével hajtotta.

tiempo

2. Lionel Messi ( FC Barcelona ) - adidas Nemeziz Messi 17 "White/Legend ink/Energy blue"
Lionel Messi két góllal vette ki részét cspata az olasz Juventus elleni győzelméből. Ezzel úgymond megkeresztelte az Argentin zászló motívumaival díszített futballcipőjét. A friss dizájnnak köszönhetően a futballtörténelem egyik legjobb játékosa még jobban kitűnik a többiek közül. Lehet még ennél is jobban?

tiempo

3. Paul Pogba ( Manchester United ) - adidas PureControl 17 "Thunder Storm"
Paul a polip a futballvilág uralkodóinak következő generécióját képviseli. A Vörös Ördögök magabiztos és domináns kozéppályása a PureControll kollekció futtballcipőjét viseli. A villámlás energiája és a megállíthatatlan francia kombinációja. Lenyűgöző!

tiempo

4. Robert Lewandowski ( FC Bayern München ) - Nike Hypervenom Phantom DF "Lock in. Let it loose"
Talán a legfélelmetesebb csatár, a müncheni mesterlövész az utóbbi években extraklasszissá nőtte ki magát. Nincs szentély vagy kapus ami akadályt jelentene számára. Az elegáns lengyel Nike Hiprvenon futtballcipőt hord ami miatt a kegyetlen gyilkosnak fegyverviselési engedélyre van szüksége.