End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Exclusive G-Form Football Védőfelszerelések

Elsőosztályú védelem és maximális kényelem. Nincs több kompromisszum, a G-form védőfelszerelések megtörik a sztereotípiákat és az intelligens védőfelszerelések új generációjának tapossa ki az utat.

A futball egy gyönyörű, mégis kemény játék. Folyamatos harc, miközben folyamatos a nyomás. Senki sem akar veszíteni. A pálya tűzben ég. A lábak szinte szenvednek, így a védőfelszereléseknek megbízhatónak és kényelmesnek kell lennie. Hogy semmi mást ne érezz, csak kényelmet. A G-Form saját fejlesztésű technológiája képes minderre. Nézzük meg együtt.

G-Form football guards

Egyedi koncepció és fejlett technológia. A G-Form tökéletesen illeszkedő védőfelszereléseket gyárt, melyet egy kemény textil kesztyűnek köszönhetően ér el. Az anyag könnyeden, azonnal csatlakozik a lábhoz. Az intelligens hab elnyeli az energiát, mely a rá helyezett nyomásból ered, ezáltal minimalizálva a kemény belépőket is elviselhetővé teszi. Nem enged károkat. A belépő után közvetlenül a hab visszaáll eredeti állapotába könnyű és rugalmas formájának köszönhetően.

G-Form football guards

A G-Form még ennél is tovább megy a védelem határait tovább tolva és új szintre emelve. A sípcsontvédőkön kívül a tökéletesen védő habtechnológiát kompressziós ruházatokon is alkalmazzák. Ütközések az ellenféllel, kemény esések (mű-)füvön. A kompressziós pólók és nadrágok tökéletesen védenek mindenféle behatástól, de különösképpen kapusok számára lehet hasznos. Butaság, hasztalan? Úgy tűnhet, de a győzelem gyakran apró részleteken múlik a futballban, így egy apró sérülésnek is rendkívüli szerepe lehet nem csak egy mérkőzés, de egy karrier alakulásában is. A maximális védelem nem felesleges, hanem kötelező.

G-Form football guardsG-Form football guards

Nincs több szalag, zsák, pánt és egyéb kellemetlenség, amely a kényelem hiányához vezetne. A G-Form felszerelések a tökéletesen védelmező társaid a futballban. A rendkívüli előnyük, hogy tökéletesen illeszkednek, így nem befolyásolják a mozgásodat és folyamatosan a helyükön maradnak. Pontosan az, amire a játékosoknak szüksége van. Biztonságban leszel és a maximumon élvezheted a saját játékodat.

Kipróbálnád? Csak válaszd ki a tiedet a Top4Footballnál és éldd át a prémium védelmet.

Jakub Jonáš – Top4Football.