End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Global boot spotting

Számtalan új kiadás jelent meg az elmúlt néhány hétben, és a legtöbbjük immáron a pályán is bemutatkozott. Friss dizájnok új generációja. Neked melyik nyerte el a tetszésed?

Roberto Firmino (FC Liverpool) - adidas Nemeziz 19+

A Vörösök brazil mesterlövészének nehezen ment a mosolyt az arcán tartani, ahogyan a három pontot megszerezni is, de az új Nemeziz az Exhibit Packból végül a segítségére sietett a gólszerzésben, a három pont megszerzésében és egy tökéletes teljesítmény pályára engedésében.

Roberto Firmino

Kevin de Bruyne (Manchester City) - Nike PhantomVSN

A PhantomVision szériából engedett közénk egy csodás darabot, friss, új dizájnnal a Nike , amellyel teljessé válik a Venom cipők új generációja a Game Over kollekcióból. Kevin de Bruyne, a belgák és a Manchester City sztárja pedig segítségével vezette könnyed győzelemre a kékeket a Huddersfield ellen.

Kevin de Bruyne

Dele Alli (Tottenham) - adidas Predator 19+

A világ egyik legkapósabb focistája, Dele Alli is az Exhibit Packból választott, méghozzá az új dizájnt kapott Predatort. Talán nem is számított rá, hogy a Spurs idegenbeli mezével ennyire jól passzol majd. Sajnos a győztes gólt már nem tudta a pályán ünnepelni a többiekkel, mivel kicsivel korábban sérülés miatt le kellett cserélni.

Dele Alli

Marcus Rashford (Manchester United) - Nike PhantomVNM

A hétvége alatt sztárok sorát láthattuk, akik korábban Hypervenomban léptek pályára, de az új PhantomVNM-nek ők sem tudtak nemet mondani. Közéjük tartozik Marcus Rashford, a Manchester United szupertehetsége is, aki nagyszerű teljesítményekkel rukkolt elő az utóbbi időben. Már nem is meglepő, hogy milyen nagyszerű gólt szerzett.

Marcus Rashford

Mohamed Salah (FC Liverpool) - adidas X 18+

Micsoda őrült meccs az Anfielden?! Roberto Firminoval Mo Salah is nagy segítségére volt a Vörösöknek a Palace legyőzésében Az egyiptomi fáraó bemutatta az X18+ igen szépre sikerült darabját az Exhibit Packból.

Mohamed Salah

Casemiro (Real Madrid) - Nike PhantomVSN

Bemutattunk már egy csodás darabot a Phantom Vision új, csodás dizájnjából. Nos, a brazil tank lábán nem csupán szenzációsan nézett ki, de még egy csodás bombához is hozzásegítette a középpályást, mellyel (valamint az aranylabdás Luka Modric góljával) legyőzték és megelőzték a tabellán a Sevillát.

Casemiro

A pályán már láthattuk a legújabb kollekciót és hamarosan megérkezik a  Top4Footballhoz is.