End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST
Hogyan válassz tökéletes futballcipőt?

Hogyan válassz tökéletes futballcipőt?

2020.07.21. 5 perces olvasási idő

Nem tudod, hogyan válassz vagy melyik lenne számodra a tökéletes? Segítünk kiválasztani a megfelelőt!

Válaszd a megfelelő méretet

A cipő megfelelő mérete elengedhetetlen a kényelmed szempontjából. Minden lábujjadnak el kell férnie benne, de nem szabad, hogy csúszkáljon a lábad a cipőben, mert akkor a labdát se tudod megfelelően érzékelni, és továbbítani. Mindig ellenőrizd a mérettáblázatot, mert a márkák között eltérés lehet a számozásban; a kiválasztott cipő oldalán megtalálod a mérettáblázatot. Ideálisan úgy kell illeszkednie a cipőnek, hogy szinte ne is érezd, hogy a lábadon van.

Nike Mercurial Superfly Safari

Válassz neked megfelelő talpat

Focicipőre van szükséged fűre, műfűre, vagy éppen terembe? Az FG cipők a leginkább elterjedtek, ezeket általában keményebb fűre tudod használni. Az SG, valamint SG-PRO cipőket lágyabb talajra tervezték (ezeket ismerheted 'éles', vagy 'mix' cipőkként). A TF cipőket műfűre tervezték, az IC-ket pedig terembe. Csekkold a blogunkat, hogy megismerd a különböző talptípusokat és válaszd ki a neked leginkább megfelelő megoldást, hogy dominálhass a pályán.

adidas Copa 20+ FG

Vedd számításba az árat

Szeretnél úgy kinézni és úgy játszani, mint a profik, vagy egy alapfelszerelés is elég neked? Minden márkánál találsz különböző kategóriájú cipőket a teljesen kezdő szinttől a BL-ben játszó profik cipőiig. Ha nem törsz túl magasra, csak hobbi szinten űzöd a focit, vagy korlátozott az erre szánt összeg, akkor válogass az alapdarabok közül.  Azonban ha ambíciózus vagy, és mindenáron javítani szeretnél a teljesítményeden, akkor érdemes egy professzionális futballcipőbe befektetned. Ezeket a cipőket telerakják a legújabb technológiákkal, hogy maximalizálják a tartósságát, a gyorsaságát, a precizitását és a kényelmet, miközben nem nehezítik el azt. Ezek a cipők azok, amik új szintre emelik a játékodat!

Mutasd meg a játékstílusodat!

Manapság a világmárkák olyan cipőket terveznek, hogy megfeleljenek az egyedi játékstílusoknak a pályán lévő különböző pozíciókban lévő játékosok számára. A Nike és az adidas remek példák erre. Szélsőként játszol hihetetlen gyorsulással és megállíthatatlan sebességgel? Akkor a Nike Mercurialt neked készítették! Különleges alakja és külső talpa azt jelenti, hogy egyetlen védő sem fog tudni elkapni.

Szereted tartani a labdát és imádod a kreativitást? Akkor fogj egy Nike Phantom Visiont a maximális precizitásért a passzoknál és a cseleknél. Ha könyörtelen támadó vagy, keresd a Nike Phantom Venomot. Azoknak a játékosoknak pedig, akik élvezik, hogy játszhatnak a labdával, és kiemelt figyelmet fordítanak a pontos passzokra, a Nike Tiempot ajánljuk, ami kenguru bőrből készült felsőrésszel rendelkezik, hogy tökéletes legyen a labdaérintése és a passzolás is.

kopačky Nike adidas

Az adidas is hasonlóan osztotta fel a cipőit: az adidas X vad és pusztító játékosoknak, az adidas Predator a kreatívaknak, akik irányítják a pályát, az adidas Nemeziz az agilis, kreatív játékosok számára, és a Copa a tökéletes labdaérintéshez.

Melyik cipő illik legjobban a stílusodhoz?

Mikoláš Bartoš - Top4Football.