End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Hogyan válasszuk ki a megfelelő futballcipőt

Egy csúszás, vagy a bizonytalan mozdulatok hatással lehetnek a meccs végkimenetelére. A modern futballban minden részletre oda kell figyelni. Fontos, hogy a focista felszereléséből ne hiányozzon a különböző talajtípusra megfelelő futballcipő. Légy inspirálva és a fegyvereidben soha nem fogsz csalódni.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő futballcipőt

Természetes száraz fű (szilárd talaj)
Az ilyen típusú talaj a focisták nagy része számára maga a paradicsom. Tökéletes feltételek mellett a fű kiválóan van nyírva, és egyenes mint a biliárdasztal. Ebben az esetben ne félj felvenni a normál talajra való cipőt. A legújabb, progresszív cipőtalpak azonnali alkalmazkodást tesznek lehetővé az adott talajon, és a fű meccs előtti enyhe locsolása sem okoz majd problémát. Az éles futballcipők a szilárd talajra gyakran nem felelnek meg. 

Přírodní tráva

Természetes puha fű (szilárd/lágy talaj)
A szezon nagy részében ilyen jellegű pálya várja a focistákat. Puha, csúszós, enyhén egyenlőtlen talaj, megfelelően karbantartott fű azt az érzést kelti benned, hogy a lágy talajra megfelelő (éles) futballcipődet vedd fel. A profi focisták nagy része számára egyértelmű a választás az ilyen jellegű területen. Amennyiben gyors, dinamikus típusú játékos vagy, a normál talajra megfelelő futballcipőtől sem kell félned. A cipő talpának tapadása nagyon alkalmazkodó, jellegével közelít a kombinált verzióhoz. 

Természetes nedves fű (lágy talaj)
Kedvezőtlen feltételek mellett csak egyetlen választás van - éles futballcipő. A Nike legújabb Anti Clog technológiája olyan felületet hoz létre a talprészen, amelyen nem tapadnak meg a felesleges fűcsomók amelyek a későbbiekben negatívan befolyásolják az irányváltást. Használat előtt elég leöblíteni az anyagot. Stabil, biztos, csúszásmentes mozgást biztosít. 

Anti clog

Műfű
A műfű gyakran rémálom a játékosok számára, akik az év nagy részében ilyen felületen játszanak. Műfűre és az esetleges sérülések elkerőlésére természetesen a műfüves futballcipők a megfelelőek. Habár a vezető világmárkák az ilyen felületre megfelelő futballcipőket gyártanak, amelyek olyan játékosok számára készültek, akik nem szoktak műfüves cipőben játszani. A cipők erősebb talprésszel rendelkeznek és nem olyan rugalmasak, mint a hagyományos futballcipők. 

AG

Válaszd ki a legújabb, az egyes talajtípusra megfelelő futballcipődet a Top4Football kínálatából.

Jakub Jonáš - Top4Football

COPA PURE.1 SG
adidas
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE CR7 SG-PROAC
nike
PREDATOR ACCURACY+ FG
adidas
Új
X SPEEDPORTAL+ FG
adidas
Új
COPA PURE+ FG
adidas
COPA PURE+ FG
adidas
Új
COPA PURE+ FG
adidas
MORELIA NEO III BETA JAPAN FG
mizuno
Mercurial Zoom Superfly 9 Elite CR7 FG
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE SG-PROAC
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE FG
nike
X SPEEDPORTAL.1 FG
adidas
Fenntarthatóság
Előző
Következő