Hogyan viseld a sportszárat úgy, mint egy profi?

Hogyan viseld a sportszárat úgy, mint egy profi?

2021.03.08. 4 perces olvasási idő

A sportszárak helyes viselése a kényelem és a kinézet szempontjából is fontos. Inspirálódj a tippjeinkkel, hogy hogyan viseld helyesen.

Könnyebb lenne logaritmust számolni, kirakni egy Rubik-kockát 1 perc alatt, a barátnődet választani egy BL-meccs helyett. Igen, tényleg atomfizikai nehézségű úgy felvenni egy sportszárat, hogy aztán semmi ne zavarjon meg a koncentrációban. Biztos megfigyelted, hogy a profi focisták szinte mind másképp hordják. Ezért összegyűjtöttük a TOP tippeket, hogy hogyan maximalizáld a teljesítményedet, és lőj gólt, mint egy sztár.

1. Térd felett

Ez volt az elmúlt évek nagy divatja, de a csillaga leáldozóban van a térd kis fokú mobilitásának köszönhetően. Ennek ellenére ez egy érdekes viselési mód, mivel így nem csúszik le a sportszárad. Ráadásul nem kell törődnöd a visszahajtással vagy -görgetéssel, és jobb kinézetet is biztosít. A hideg hónapokban még jobban értékeljük ezt a módszert, mivel még a hidegtől is véd.

Jak nosit štulpny jako profík

2. Térd alatt

A legegyszerűbb és legismertebb viselési mód, amikor lehajtod a térded alá. Ezáltal teljesen kihasználhatod a térded rugalmasságát, ami különösen fontos a top játékosoknál. Szigszalag, vagy valamilyen tape használható a rögzítésre, hogy ne csússzon le a sportszárad.

Jak nosit štulpny jako profík

3. Dybala trükk

Lehetetlen kihagyni ezt a változatot. Paulo Dybala terjesztette el mostanában, de hosszú listát írhatnánk róla, hogy kik viselik még így. Még a sípcsontvédőd is kilátszódhat egy kicsit. Mindenképpen stílusos, és megmutathatod benne a kidolgozott izmaidat. De mi a lényege? Az, hogy a vádlid szabadon mozogjon, amit a meccs során sokszor feszítesz és nyújtasz meg, és legtöbbször egy feszes sportszárba szorítod. A legtöbb játékos leginkább sportszár nélkül játszana, így nem meglepő, hogy a legkevesebbet befedő változatot választják.

Jak nosit štulpny jako profík

4. Zokni+talp nélküli sportszár kombó

A legátgondoltabb verzió. Egy rövid zokni, és egy sportszár, aminek levágják a boka alatti részét, és összeragasztják a kettőt. Hihetetlen népszerűségre tett szert ez a kombináció az elmúlt években. A legtöbben azért választják, mert a sportszárak sokszor csúsznak, nem tartanak elég stabilan. Pontosan ezért jött létre a Trusox.  Ráadásul már nem kell szétvágnod a sportszáradat, mivel léteznek kifejezetten ilyen különleges szárak, ami megkímélnek ettől a plusz munkától. Ezt a verziót kombinálhatod az eddigiekkel, teremtsd meg a saját stílusodat, ami neked tetszik.

Jak nosit štulpny jako profík

És te hogyan viseled a sportszáradat? Válogass az 11teamsportson.