End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

 

Fiatal, a sport területén tevékenykedő kereskedelmi cég vagyunk. Az elmúlt 8 évben kiépítettük a Top4Football, a Top4Running, a Top4Fitness és a Top4Street webshopokból álló hálózatunkat, ahol a vásárlóink sportoláshoz és a szabadidős tevékenységeikhez is megtalálják a legjobb termékeket. Emellett Prágában és Pozsonyban a futball-, és futóspecialista üzleteinkben is elérhetőek a termékeink. 10 elsőosztályú labdarúgó-csapattal működünk együtt Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon, és további 200-zal más osztályokból. Szolgáltatópartnerei vagyunk a Szlovák Labdarúgó Szövetségnek és a Cseh Atlétikai Szövetségnek. A márkáink között megtalálható a Nike, adidas, Under Armour, Reebok, Puma, Asics, Saucony, On és megannyi más.Csehországot kinőttük, így nemzetközi színtérre léptünk, és a terveinkben további országok meghódítása is szerepel. Jelenleg 7 piacon vagyunk jelen, folyamatos növekedéssel.

A sportos, fiatalos csapatunkhoz a következő pozícióba keresünk új kollégát:

Team Sales Representative HU

Szeretnél Nike, adidas, Puma és Errea márkákkal dolgozni? Van üzleti érzéked és célorientált vagy? Érdekel a sport, főleg a foci világa? Szeretsz kapcsolatokat építeni és ügyfélkört kialakítani? Mindezek megvannak benned? Akkor olvass tovább!

Amire számíthatsz

Networking, rendszerszintű kapcsolatépítés klubokkal, csapatokkal, szövetségekkel, de akár más cégekkel is.

Sport, főként focicsapatok és klubok aktív megkeresése egész Magyarországon.

A meglévő ügyfelekkel mindennapos kapcsolattartás, hogy elégedettek legyenek.

Sok időt fogsz tölteni úton, meetingeken, telefonálással, emailekkel.

Sales csapattal való együttműködés az ajánlatok, a rendelések előkészítése és menedzselése kapcsán. Részvétel az előrendeléseken a kiválasztott beszállítóknál.


Mit várunk tőled

Legalább középfokú, de preferáltan felsőfokú végzettség (üzleti és közgazdasági szakokon). A végzettség nem alapkövetelmény, de nagyon örülünk, ha van.

1-2 év B2B tapasztalat (lehetőleg a sport területén). Nagyon sok információt megosztunk veled, de örülünk, ha már van olyan tudásod és tapasztalatod, amire tudunk építeni.

Üzleti érzék.

Kiváló meggyőzési és tárgyalási képesség

Kiváló kommunikációs készség szóban és írásban. A munka jelentős része a piac szereplőivel való egyeztetésről szól. Meetingek, emailek, hívások, messenger alkalmazások.

Több feladat hatékony elvégzésére való képesség azonos határidőkkel. Légy jó a prioritások felállításában és alkalmazásában!

Légy alkalmas a független munkavégzésre. Az idő és a hely a tied, minden nap lehetőséged van arra, hogy megmutasd, mire vagy képes.

Proaktív hozzáállás a saját és a cég további fejlődése kapcsán. A cégünk nagyon gyorsan fejlődik, olyanokra van szükségünk, akik tudnak ehhez alkalmazkodni.

Élő angol tudás. Kollegáink és partnereink különböző országokból származnak és vannak jelen, az angol a közös nyelvünk.

Alapvető irodai alkalmazások ismerete. Excellel, valamint a beszállítóink rendelő rendszereivel kell dolgoznod.

Legyen kapcsolatod, lehetőleg erős kötődésed és ismereted a magyar labdarúgásban, valamint legyen jó hozzáállásod a sporthoz. Enélkül nem lehet 100%-os a munkád.

Csapatszellem. Szeretnénk, hogy a csapattársunk legyél.

B-kategóriás jogosítvány.

Amit kínálunk

Teljes munkaidős pozíció

Megbízási szerződés

Rugalmas munkaidő. Te oszthatod be az idődet, de a határidőket tartani kell.

Fair alapbér teljesítmény alapú bónuszokkal, figyelembe véve a tapasztalatodat.

Felelősségteljes, önálló munkavégzés egy nemzetközi, dinamikusan fejlődő vállalatnál, ahol van lehetőség értéket teremteni és hatással lenni a folyamatokra.

Céges és szakmai tréningeken, konferenciákon való részvétel.

Egyedi, közvetlen hangulat és vállalati kultúra, fiatalos, sportszerető környezet.

Munkavállalói kedvezmény a webshopjainkon.

Lehetőség, hogy érdekes és ismert sportolókkal, sportvezetőkkel találkozz.

Szervezett és spontán események és csapatépítők és természetesen karácsonyi buli!

Ha érdekel a lehetőség, kizárólag angol nyelven küldd el az önéletrajzodat motivációs leveleddel együtt, valamint Linkedin profilodat a jobs-hu@top4sport.com címre.