End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Mizuno Morelia Neo II Focicipő

Japán szamuráj a világ óriásai között. A felkelő nap országából származó klasszikus márka, amely a kompromisszummentes minőségű és rendkívül puha bőr miatt lett ismert, már nemcsak a játék sokat tapasztalt játékosok hordják. Egyre népszerűbbé válik minden generáció tagjainál, és a profik körében is. Miért?

Mi az első dolog, ami eszedbe jut, amikor azt mondjuk, hogy Mizuno futballcipő? Fogadunk, hogy a kenguru bőr. Ez egy olyan dolog, amit nem lehet elvenni a Mizuno-tól, és ez nem meglepő, mivel ezt tényleg kiválóan ismerik. Ugyanakkor ezek a cipők nem ragadtak le a múltban, úgy fejlesztették őket, hogy a modern játékosok legszigorúbb igényeinek is megfeleljenek. Gyorsabb játékosok, gyorsabb labdák, gyorsabb futball. Ez az oka annak, hogy a Morelia Neo cipőt az utóbbi években néhány kifinomult változtatáson ment keresztül, hogy csökkenjen a súlya, javuljon az talpkialakítás és maximalizálja a kényelmet. Ily módon született egy új, csak 180 g súlyú futballcipő, amely példátlan labdaérzetet és bármilyen játékoshoz való alkalmazkodást nyújt.

Mizuno Morelia Neo II

A Morelia Neo focicipő, és a Rebula “Made in Japan” kollekció válogatott darabjai a Mizunotól már elérhetőek, kizárólag a Top4Footballnál.