End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

New Balance Furon és Tekela futballcipők

Amikor a New Balance kerül szóba, a legtöbben az ikonikus sneakereket vagy az utcai ruházatukat képzelik maguk elé. De vannak, akik már tudják, hogy az amerikai márka nem zöldfülű a foci világában sem, főleg a legutóbbi Bajnokok Ligája győztes Liverpool FC-vel és sztárjával, Sadio Mané-val kötött együttműködésüknek köszönhetően. A New Balance futballcipők végre elértek Magyarországra is és már megszerezheted őket, kizárólag a Top4Footballnál.

Leggyakrabban a New Balance Furon focicipők kerülnek előtérbe, főleg a már említett csatárnak, a szenegáli válogatott futballistának köszönhetően. Ezt a cipőt pontoan az olyan játékosoknak készítették, mint amilyen Sadio Mané is. Sebesség, gyorsulás, pontosság és hibátlan, hidegvérű befejezés. Ezek a tulajdonságok és a New Balance Furon cipők szorosan kapcsolódnak egymáshoz.

New Balance Furon v5 Pro

A család másik tagja a Tekela modell, aminek a második generációja a félelem nélküli játékmestereknek készült, akik egy szempillantás alatt képesek megváltoztatni a játék képét. A mikroszálas felsőrész a tökéletes labdaérintésért, a Zonal Kinetic Stitch technológia a kényelemért és a tökéletes stabilitásért, vagy a talp a speciálisan kialakított stoplikkal a leggyorsabb irányváltásokért, ez mind növeli az önbizalmadat és megteremti a tökéletes körülményeket a teljesítményed maximalizálásához.

New Balance Tekela v2

A New Balance Furon és a New Balance Tekela focicipők már elérhetőek, kizárólag a Top4Footballnál.

New Balance Furon V7 First Edition Gold Pack FG
newbalance2
FURON V7 PRO FG
newbalance2
FURON V7 PRO FG
newbalance2
Új
TEKELA V4 PRO FG
newbalance2
FURON V7 PRO FG
newbalance2
Új
New Balance Furon V7 Pro FG
newbalance2
New Balance Furon V6+ Pro Leather FG
newbalance2
FURON V7 PRO SG
newbalance2
TEKELA V4 PRO FG
newbalance2
TEKELA V4 PRO SG
newbalance2
FURON V7 PRO FG
newbalance2
FURON V7 PRO FG
newbalance2
Előző
Következő