End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Nike „Always Forward“ pack

Egy kis idő után a Nike ismét bemutat egy új futballcipő kollekciót. Az „Always forward“ kollekcióval eljött a gyorsaság és a pontosság ideje, amely a Mercurial futballcipőnél a népszerű neonsárga színben, a Phantom Vision és a többi szileuettnél pedig tiszta kék színben tündököl. Vessünk rájuk egy pillantást.

Nike Always Forward pack

A „Swoosh“ az ősszel csak egy utat választott – mindig előre. Lepd meg az ellenfeled a kirobbanó gyorsasággal és a tökéletes pontossággal. E két változó kölcsönhatása döntő különbságet jelent a pályán. Az ikonikus Mercurial futballcipő is a nem kevésbé népszerű neonsárga színbe öltözött. A szuperszonikus Kylian Mbappé lesz a modell definíciója a pályán. Nem létezik sebességhatár.

Kylian Mbappe

A Nike legújabb modellje a Phantom Vision futballcipő a kék-ezüst színkombinációval mutatkozik be. Az elegáns dizájn sötét részletekkel kiegészítve kissé szokatlan a futballcipőknél. Ez lehet a sikere a pályán. A háromszög alakú kontrollzónát tartalmazó látomás fő képviselője a brazil Philippe Coutinho.

Philippe Coutinho

A kollekciót a Tiempo Legend és a Hypervenom Phantom modellek egészítik ki, amelyek szintén láthatóak lesznek a legnagyobb sztárok lábain. Az új színkombinációnak valószínűleg az Inter Milan kapitánya Mauro Icardi örül majd. Az új Hypervenom futballcipői tökéletesen illenek a Nerazzurri hazai mezéhez.

A kollekció biztosan szórakoztató lesz, és hamarosan te is megszerezheted a Top4Football webáruházában és boltjaiban.

Jakub Jonáš - Top4Football.