Futball ajándék 60000/85000 Ft feletti vásárlás esetén. -- days --:--:-- Válassz ajándékot

Nike Blueprint

A Blueprint egy alapos tervet jelent. És a Nike legújabb futballcipő-kollekcióját is. Mi a terv? Természetesen a pálya meghódítása.

Ki kellene dolgoznod a saját tervedet, hogy hogyan fogod csinálni. És közben viselheted a Nike legújabb darabjait. A Nike-nál egészen a kezdetekig mentek vissza a rajzasztalnál, mi mást is tehettek volna, minden idők egyik nagy legendáját, a Mercurialt akarták továbbfejleszteni. Ez az első, amelyet a kollekción belül bemutatnak. A Phantom és a Tiempo is hamarosan érkezik. Elsőként Cristiano Ronaldo és Kylian Mbappé, valamint Sam Kerr a Chelsea női csapatából viseli ezeket a világoskék szépségeket. És talán te is?

Mi az újdonság?

Ez egy új generáció? Nagyszerű kérdés, köszönöm, hogy feltetted. A generáció száma még mindig 8 a Nike Mercurial Superfly-on és 14 a Mercurial Vapor-on, tehát nem igazán. Ez főként a megjelenés új generációja. Mert ezeket a cipőket úgy tervezték újra, hogy még inkább kihangsúlyozzák a legnagyobb erősségüket - a sebességet. A cipő kulcsfontosságú területeit, a precíz cselezéshez, passzokhoz és lövésekhez, kontrasztos színekkel emelték ki. A sarok is új külsőt kapott, amikor a "Speed wings" helyére a Mercurial M jelet tették. Elég egyedi az oldalán található Swoosh is, amely 30 rétegből készült. A Blueprint termékcsalád egyéb speciális elemeket is behozott a még jobb teljesítmény érdekében.

Blueprint

Technológia

A technológia terén nem volt visszafogottság. Az ACC, a minden feltételhez igazodó kontroll magától értetődően jön. A teljes felsőrészt borító tapadó textúra, a Vaporposite szintén a megfelelő labdakezelés érdekében dolgozik, időjárástól függetlenül. Az innovatív reszponzív talp garantálja a lehető legjobb reakciót a nagy sebességű dribblingre és irányváltásokra. Míg a NikeGrip megbízhatóan a helyén tartja a lábadat a cipőben. A lábfej és a cipő még jobb összekapcsolása érdekében pedig ott van a zokni-szerű Flyknit befejezés, amely a Mercurial Superfly-on is megtalálható. Míg a Vapor marad a klasszikus alacsony szabású kialakításnál. 

Milyen verziók közül válogathatsz?

A magasszárú változat mellett természetesen a talp típusa szerint is választhatsz. Klasszikus kemény talajra (FG), vagy műfűre (AG) való, esetleg valami még erősebb talpra van szükséged? Mindkét puha talajra szánt változat, legyen szó akár a Mercurial Vapor 14 Elite SG-Pro-ról, akár a Mercurial Superfly 8 Elite SG-Pro AC-ről, Anti-clog technológiával van felszerelve, amely taszítja a sarat és a szennyeződést a talpról. És ahogy fentebb említettük, a Blueprint kollekcióból még több modell érkezik. 

Superfly & Vapor

Összefoglalva, bár ez nem a Mercurial, Phantom vagy Tiempo cipők vadonatúj generációja, ez egy jól sikerült változat a Nike-tól. A vonzó dizájnt jól kiegészítik a legújabb technológiák, amelyekkel a futballcipők manapság rendelkezhetnek. Mi mást kérhetnénk még? Mit szólnál egy ingyenes tornazsákhoz? Benne van.