End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST
nike cr7

MERJ ÁLMODNI

AMIKOR FELFEDEZTEK MINDEN MEGVÁLTOZOTT. KEMÉNYEN EDZETTEM TESTBEN ÉS LÉLEKBEN, HOGY KIÉRDEMELJEM A SZÁMOT A HÁTAMON. A REKORDOK, A GÓLOK, A TRÓFEÁK- EGYRE GYARAPODTAK. SZENVEDÉLLYEL JÁTSZOTTAM ÉS BÜSZKÉN VEZETTEM. EGY ÁLOM JUTTATOTT EL IDÁIG. A FUTBALL JÖVŐJE AZ ÁLMOKON ALAPUL.

Vásárlás

1. VAD SZÉPSÉG

nike cr7
A VAD SZÉPSÉG MERCURIAL AZ ELSŐ A HÉT EGYEDI FUTBALL CIPŐ KÖZÜL. INSPIRÁCIÓVAL RONALDO VULKANIKUS SZÜLŐFÖLDJE MADEIRA SZOLGÁLT. TALÁN, HOGY A VILÁG LEGVESZÉLYESEBB ÉS LEGPUSZTÍTÓBB TERMÉSZETI JELENSÉGE MELLETT NŐTT FEL INSPIRÁLTA RONALDO VAD SZENVEDÉLYÉT ÉS ROBBANÉKONY TELJESÍTMÉNYÉT A PÁLYÁN. EZT ADJA VISSZA AZ ÉLÉNK, 6-SZÍNŰ MINTA A CIPŐ ELEJTŐL A SARKÁIG.

2. TERMÉSZETES GYÉMÁNT

nike cr7
A TERMÉSZETES GYÉMÁNT FUTBALLCIPŐT AZ A PILLANAT INSPIRÁLTA, AMIKOR RONALNO ELHAGYTA MADEIRÁT, HOGY BETELJESÍTSE ÁLMÁT ÉS A VILÁG LEGJOBB JÁTÉKOSÁVÁ VÁLHASSON. A CIPŐ TISZTELEG AZELŐTT, AHOGY A NYOMÁS FORMÁLTA ÉS CSISZOLTA CR7 JÁTÉKÁT, EGY CSILLÁMLÓ FELSŐ ÉS EGY KÖVES HATÁSÚ SAROK RÉSSZEL, AMI A CIPŐ ELEJE FELÉ LETISZTUL.

3. FELFEDEZÉS

nike cr7
A SOROZAT HARMADIK CIPŐJE RONALDO 2003 AUGUSZTUS HATODIKAI LISSZABONI TELJESÍTMÉNYE ELŐTT TISZTELEG . EZUTÁN TEKINTETTÉK EURÓPA EGYIK LEGÍGÉRETESEBB FIATAL TEHETSÉGÉNEK, EKKOR SZERZŐDTETTE A MANCHESTER UNITED, ÉS KERÜLT BE A PREMIER LEAGUE-BE. A CIPŐ EZT A PILLANATOT DISZKRÉT EZÜSTÖS PONTOZOTT MINTÁVAL ÉS AZ EREDETI KRÓM MERCURIAL VAPOR-T, A CIPŐT, AMIT RONALDO EKKOR VISELT, TÜKRÖZŐ HULLÁMMINTÁVAL ADJA VISSZA.

4. NAGYSÁGRA ALKOTVA

nike cr7
A MANCHESTERNÉL ELTÖLÖTT IDŐT MUTATJA BE A NAGYSÁGRA ALKOTVA MERCURIAL, MEGÜNNEPELVE A PILLANATOT AMIKOR CR A CR7-ES LETT. A FUTBALLCIPŐ EZ AZ ÖT SIKERES ANGLIAI ÉV ELŐTT TISZTELEG, AMIKOR ELŐSZÖR VISELTE EZT A HÍRES SZÁMOT ÉS A HETES MEZBEN ÍGÉRETES TEHETSÉGBŐL VILÁGSZERTE ISMERT IKONNÁ VÁLT. A NAGYSÁGRA ALKOTVA A BÍBORVÖRÖS TALPAT ÖTVÖZI A CIPŐ FÉMES SZÍNÉVEL, EZZEL AZ ÁTMENETTEL TÜKRÖZVE AZ UTAT, AMIT RONALDO IDÁIG MEGTETT.

5. TÜNDÖKLÉSRE TERVEZVE

nike cr7
A REKORDNAK SZÁMÍTÓ ÁTIGAZOLÁS UTÁN RONALDO MADRIDBA ÉRKEZETT, AHOL TOVÁBB TÖKÉLETESÍTETTE KÉPESSÉGEIT. EZ A CIPŐ AZ ITT ELTÖLTÖTT LEGNAGYOBB PILLANATAINAK TISZTELEG. A TÖRT GYÉMÁNT MINTA A CIPŐ TETEJÉN EMLÉKEZTET AZ ELSŐ MERCURIAL CIPŐRE, AMIT RONALDO A MADRIDI DEBÜTÁLÁSÁN VISELT. A SOKSZÍNŰ FONALBÓL KÉSZÜLT FLYKNIT ANYAG ÉS AZ IRIZÁLÓ BEVONAT A CIPŐ TETEJÉN A GYÉMÁNTON ÁTVILÁGÍTÓ FÉNYT UTÁNOZZA ÉS RONALDO REKORDDÖNTŐ TELJESÍTMÉNYÉT SZIMBOLIZÁLJA.

6. SZÜLETETT VEZÉREGYÉNISÉG

nike cr7
CR7 HATODIK CIPŐJE ELMESÉLI, HOGYAN VEZETTE RONALDO PORTUGÁLIÁT GYŐZELEMRE, AKÁR A PÁLYÁRÓL AKÁR A KISPADRÓL. ENNEK A KÜLÖNLEGES SUPERFLY 360-AS CIPŐNEK A SZÍNEIT PORTUGÁLIA HAJÓZÁSI TÖRTÉNELME IHLETTE ÉS SZEREPEL RAJTA AZ ARMILLÁRIS GÖMB MINTÁJA IS.
nike cr7
nike cr7

Fit

360°-OS KIALAKÍTÁS ÉS A FLYKNIT SZÁR KÖRÜLÖLELI A LÁBADAT, ÉS TÖKÉLETES TARTÁST AD.

Vásárlás
nike cr7

Touch

A MIKRO-TEXTÚRÁLT FLYKNIT ANYAG NAGY SEBESSÉGNÉL IS JÓ LABDAÉRINTÉST KÍNÁL.

Vásárlás
nike cr7

Traction

A FORRADALMI ELÜLSŐ MEREVÍTŐLEMEZ PEDIG TAPADÁST NYÚJT ÉPPEN OTT, AHOL SZÜKSÉGES.

Vásárlás
cr7
cr7
cr7
cr7
cr7
cr7
cr7
cr7
cr7