End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

NIKE HYPERVENOM MONTEBELLUNA

Valaki számára Montebelluna egy ismeretlen Észak-olaszországi város, a bennfentesek számára egy paradicsom. A hely, ahol immár 20 éve készítik a Nike ikonikus futballcipőit a világ leghíresebb focistái számára az évforduló alkalmából saját kollekciót kap, az első megjelent Nike Air GX pár futballcipő, Hypervenom futballcipő modellé alakításával.

1996-ban a Nike egy gyárat nyitott a sikerre. Pontosan így lehet leírni a helyet ahol ezeket a prémium futballcipőket gyártják. Az ikonikus futballcipők bölcsője az odaadás és elkötelezettség szinonimájává vált a műalkotások létrehozásában. Ma méretre gyártott futballcipőkkel látja el a büszke márka legnagyobb atlétáit. Ha látod Cristiano Ronaldo lábán az exkluzív fegyvert, biztos lehetsz benne, hogy azt itt állították elő.

Nike Montebelluna

Most pedig a legendás 1997-es Nike Air GX futballcipő megújított limitált kiadása érkezik. A régi iskola stílusának modern formává való alakításával fejlesztõi felfrissítették és átalakították azt a dizájnt, amely húsz évvel ezelőtt kissé ellenszenvesnek tűnhetett volna. Az élénk kék szín megjelenése, amely megnyitotta az utat a sokszínű Mercurial futballcipő korszakának.

A modern kiadás egyesíti a bőr felső részt a Flyknit technológiával. A leggyakrabban használt technológia a régi "kilencvenes" nyelvet váltja. Az új verzió természetesen könnyebb, mégpedig 35 %-kal.

A Nike szeret játszani a részletekkel, így a sarok részről nem maradhatott el az olasz zászló és a város címere. Ez a projekt megtestesíti azt a korlátlan szenvedélyt, amely az ötlet születésével kezdődik és a futballcipő tényleges előállításáig tart.

Ezt a limitált kiadást talán senki sem tudta volna szebben megkeresztelni mint az Inter Milan csatára Mauro Icardi, aki ezekkel a gyönyörűségekkel mesterhármast jegyzett az AC Milan elleni városi rangadón. Le a kalapal előtte!

Jakub Jonáš - Top4Football