End of Season Sale - Spórolj akár 60%-ot kiválasztott termékeken -- days --:--:-- VÁSÁROLJ MOST

Nike „Just Do It“ pack

Fehérben, miközben a világ csak bámul. Az év legnagyobb sporteseménye közeleg, és a Nike a „Just Do It“ új futballcipő kollekció bemutatásával sorra húzza ki a legnagyobb ászait. Ezeket a cipőket fogod látni a márka minden sportolójának lábán a Világbajnokságon.

Nike Just Do It pack

Tipikus, tündöklő stílusú megjelenéssel a Nike bemutatja a változatos, nyári kollekcióját, melyet a tiszta fehér dizájn és a tündöklő talprész kombinációja jellemzi. A talprész színei az egyes modelleknél különböznek. Egyértelmű a cél: ragyogni a világ legnagyobb színpadán és egy kis visszatérés a 2012-es évbe az Európa bajnoksághoz és a „Clash“ kollekcióhoz, amely dizájnjában hasonlít a legújabbhoz.

A legújabb kollekció dizájnját egyértelműen az egyszerűség jellemzi, amely a tejfehér színű felső részben mutatkozik meg. A szín ártatlanságát azonban a talprész színezete teljes egészében kompenzálja, így az egyes modellek más és más színben jelennek meg: tipikus narancssárga (Mercurial 360), foszforzöld (Hypervenom), vörös (Magista) és a türkiz (Tiempo).

Ahogy a Nike-nál már megszokhattuk, a futballcipő részleteiben egyedi. Leginkább a sarokrész, ahol a 32 sorból álló háromszög látható, amely a bajnokság valamennyi résztvevő országát képviseli. Egyúttal ez egy felület is az egyedi grafika számára. A játékosok ide nyomtathatják a zászlót, vagy az országukra jellemző egyéb jelet.

Nike Magista and Mercurial 360

Nike Tiempo and Hypervenom

A Nike „Just Do It“ futballcipő kollekcióját megvásárolhatod a Top4Football webáruházában.

Jakub Jonáš - Top4Football.

ZOOM SUPERFLY 9 ELITE CR7 SG-PROAC
nike
Mercurial Zoom Superfly 9 Elite CR7 FG
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE SG-PROAC
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE FG
nike
PHANTOM GT2 ELITE DF FG
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE FG
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE FG
nike
ZOOM VAPOR 15 ELITE CR7 FG
nike
PHANTOM GT2 ELITE DF FG
nike
PHANTOM GX ELITE DF FG
nike
28. 2.
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE FG
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE FG
nike
Új
Előző
Következő